Belki yaparım canım. Eşim de test yaptırsın da bakarım sonra. Soğanla da pek aram yoktur nefret ederim soğandan. O yüzden biraz bekleyeyim)) sizde neden olmuyordu canım?benimde yoktu ki. her şey mükemmeldi ama olmuyordu. denemekten zarar gelmez aklında bulunsun. ben 1 sene bekledim denemek için :)
sorun yoktu ama olmuyordu ne bileyim. bir türlü tutturamamıştık. yumurtam kabul etmiyordu herhalde spermi ya da ovulasyonda ağrı kesici alırsam hatayla kistleşiyordu o ay boşa gidiyordu. bende inat ettim soğan kürü yaptım 1 hafta. normalde 15 gün yapıyorlar. ama işe yaradı. laf aramızda pek inanmıyordum. sizin ne kadar oldu deneyeli?Belki yaparım canım. Eşim de test yaptırsın da bakarım sonra. Soğanla da pek aram yoktur nefret ederim soğandan. O yüzden biraz bekleyeyim)) sizde neden olmuyordu canım?
Biz 3 yıldır evliyiz canım. Tedavi süreleri dışında hiç korunmadık ama olmadı. Bu ay ilk defa gittiğim doktor jinekoloji bakıp rahmimin ters oldugunu o yüzden farklı pozisyonla hamile kalabileceğimi söyledi. Ama bu ay sadece bi kere denedik ovulasyon zamanında o yüzden de olmadı belkisorun yoktu ama olmuyordu ne bileyim. bir türlü tutturamamıştık. yumurtam kabul etmiyordu herhalde spermi ya da ovulasyonda ağrı kesici alırsam hatayla kistleşiyordu o ay boşa gidiyordu. bende inat ettim soğan kürü yaptım 1 hafta. normalde 15 gün yapıyorlar. ama işe yaradı. laf aramızda pek inanmıyordum. sizin ne kadar oldu deneyeli?
her gün ilişkiye girdim ben ovulasyon haftası öyle tuttu biraz da. ona dikkat edin.Biz 3 yıldır evliyiz canım. Tedavi süreleri dışında hiç korunmadık ama olmadı. Bu ay ilk defa gittiğim doktor jinekoloji bakıp rahmimin ters oldugunu o yüzden farklı pozisyonla hamile kalabileceğimi söyledi. Ama bu ay sadece bi kere denedik ovulasyon zamanında o yüzden de olmadı belki
Bizde ovulasyon haftası hep bişey oluyo. Ya isteksizlik, ya yorgun oluyor eşim, ya küs oluyoruz. Düşünüyorum heralde daha zamanı değil o yüzden. Çünkü bu ay da doktorun yazdıgı gün isteksiz oldu. İnsan şartlanınca biraz istek gidiyo. Hem de eşimin morali bozuktu. Sırf iğne oldum doktor yazdı diye birlikte olduk. Her zamanki gibi istek arzu yoktuher gün ilişkiye girdim ben ovulasyon haftası öyle tuttu biraz da. ona dikkat edin.
Bizde de öyleydi döve döve ikna ettim resmen bu hafta full diye. Biraz da inat etmek gerekiyor. Tabii o sinir bozukluguyla zor da olsa zafere giden yolda çekilen çile kutsaldırBizde ovulasyon haftası hep bişey oluyo. Ya isteksizlik, ya yorgun oluyor eşim, ya küs oluyoruz. Düşünüyorum heralde daha zamanı değil o yüzden. Çünkü bu ay da doktorun yazdıgı gün isteksiz oldu. İnsan şartlanınca biraz istek gidiyo. Hem de eşimin morali bozuktu. Sırf iğne oldum doktor yazdı diye birlikte olduk. Her zamanki gibi istek arzu yoktu
Süpersin canım yaa döve döveBizde de öyleydi döve döve ikna ettim resmen bu hafta full diye. Biraz da inat etmek gerekiyor. Tabii o sinir bozukluguyla zor da olsa zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım benimde tam 1 yıldır olmuyor benim de yumurtlama döneminde her gün ilişki aklıma geldi ama eşim in sperm miktarı ve hızı biraz az sizin değeriniz iyi miydiBizde de öyleydi döve döve ikna ettim resmen bu hafta full diye. Biraz da inat etmek gerekiyor. Tabii o sinir bozukluguyla zor da olsa zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
Bende de o sancı var ama 1 dk sürüyor. Rahim genişliyor onun acısı o. O ağrıdan sonra beyaz akıntı geliyor bende.Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum bizde yaklaşık 4-5 aydır deniyorduk. Ben her ay düzenli regl olurum ve 1 hafta önceden hamilelikte yaşanan belirtileri yaşıyorum yıllardır miğde bulantısı, göğüslerde karnımda şişlik,gerginlik, bel ağrıları, canımın tatlı-acı istemleri heray sıkıntılı şekilde atlatıyordum.Reglime 1 hafta kala ramazanda fazla su tüketemediğim için idrarımın koyu ve kokulu olduğunu düşünmeye başladım ilk defa reglim geçti inatla test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için regl 2 gün geçti ve göğsümde 1 damarımın aşırı belirginleştiğini farkettim ve 2 gün daha bekleyip doktora gittim doktor kan testi yapmadı sadece ultrasyonla baktı ve 4.haftalık gebelik görünüyordu Şuan 6.haftaya girdik gelecek hafta kalp atışı ve kese için tekrar gideceğim umarım hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder sadece rahat olmak gerekiyor bunu geçen ay başardım ve nasip oldu Doktorumun test yapmaması normalmi gelecek haftamı yapacak?? Ayrıca benim aşırı kasık ağrım oluyor regl sancısından daha şiddetli 5 10 dk sürüyor geçiyor doktor normal dedi ama bilmiyorum bu sancıları yaşayan arkadaşlar varmı??
Çok teşekkür ederim. Biz 1 senenin dolmasını beklemiştik doktor için. Tam 1 sene doldu hamile kaldım. 1 sperm dahi döllemeye yeter o hafta her gün ilişkiyi deneyin.Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım benimde tam 1 yıldır olmuyor benim de yumurtlama döneminde her gün ilişki aklıma geldi ama eşim in sperm miktarı ve hızı biraz az sizin değeriniz iyi miydi
Tamam canım öyle yapalım birdeÇok teşekkür ederim. Biz 1 senenin dolmasını beklemiştik doktor için. Tam 1 sene doldu hamile kaldım. 1 sperm dahi döllemeye yeter o hafta her gün ilişkiyi deneyin.
Bende akıntı o süreçte olmuyor ara ara akıntı oluyor .şu ara şükür sancım yok daha iyiyim ama bulantılarım fazla uyku ve halsizlikte başladı artık sizinle aynı gün doğum sanırım takvimim 13 şubatı gösteriyor benimdeBende de o sancı var ama 1 dk sürüyor. Rahim genişliyor onun acısı o. O ağrıdan sonra beyaz akıntı geliyor bende.
Benimde ağrılar azaldı. Ama bulantım hiç yok. Uyku halsizlikte pek yok. Aslında pek belirtim yok neredeyse hamile olduğumu unutacağım. Aynen aynı gün dogurcaz galiba ama değişir büyük ihtimalle.Bende akıntı o süreçte olmuyor ara ara akıntı oluyor .şu ara şükür sancım yok daha iyiyim ama bulantılarım fazla uyku ve halsizlikte başladı artık sizinle aynı gün doğum sanırım takvimim 13 şubatı gösteriyor benimde
Ne kadar güzel yazmışsınız, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ben de 2 yıllık evliyim artık bu sene düşünüyorum bebek ama regl tarihlerime baktığımda bir 30 günde biri 28 günde olmuş bunlar etken mi acaba? Yine de 14. gün olarak mı hesaplamam gerek yumurtlama günlerini, kadın doğum doktoruna gittim bu sorulara cevap bulmak için ama beni hiç dinlemedi o saçma sandalyeye oturttu alttan baktı geçti gitti ne oldu anlayamadım girdim çıktım ve açıkçası bir daha da gidemedim.Çok uzun zamandır bu forumdayım ve hamile kalmaya çalışıyorken çok fazla belirtilerle ilgili başlıklar araştırmıştım. Bu sebepten eğer hamile kalırsam belirtilerimi mutlaka yazmalıyım diye düşünmüştüm. Eminim ki hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımıza bir fikir oluşturacaktır.
Öncelikle tam tamına 1 sene yani 12 ay boyunca gebe kalmaya çalıştım. Bu süreçte bol bol deneyim kazandım. Püf noktaları vardı aslında hamile kalabilmenin. Bunu fark edince başarılı olabildim biraz da.
Akıntınız ne kadar berrak ve bolsa, kasık ağrınız ne kadar fazlaysa yumurta o kadar kaliteli demektir. Eğer ağrınız yoksa ve akıntınız azsa o yumurta o ay kistleşmiş oluyor bilginize. Kesinlikle o ay ümidi kesin diyebilirim. En azından bende bu böyleydi.
Akıntıdan sonra ilişkiye girin. Öncesi için şöyle diyeyim bir tıpa gibi düşünün. Akıntının bol gelmesi o tıpanın açıldığı anlamına gelir. Ovulasyon haftası her gün ilişkiye girin ve diğer günler keyfinize göre davranın. Ha ben ovulasyon testi kullanmamıştım ama siz o şekilde de yapabilirsiniz. Ve tahmini yumurtlama gününüzün ertesi günü de ilişkiyi unutmayın. Spermler 10 saatte yumurtaya ulaşır zamanlama çok önemli.
Belirtilere gelirsek.
- soldan yumurtlamıştım buna sevindim sağ yumurtalıkta o ay kist vardı çünkü. Neyse ilişkiden 6 gün sonra beni zıplatan 3 kere batma tarzı ağrı oldu. Orada anlamıştım bir gariplik olduğunu.
- akıntı 1 kere beyaz 1 kere sarımsı olmak üzere geldi. asıl akıntılar gecikmeden itibaren geldi. yani kuruyum hamile değilim ya da akıntım az vs diye düşünmeyin zaten gecikmeden önce gelmiyor o akıntılar.
- idrar en erken belirtiyi verdi. litrelerce su içmeme rağmen koyuydu ve kokusu garipti. hatta tam regl günümde test yapmamı sağlayan belirtilerden biriydi bu.
- göğüslerim hiçbir belirti vermedi. ne ağrı ne batma ne kaşınma ne de renk. Gayet olduğu gibi sakindiler.
- rahimde ki gurultuları bilirsiniz. regl olmaya yakın sesler gelir. işte o bende olmadı. test yapmaya iten sebeplerden birisi de buydu. bence en dikkat etmeniz gereken belirti bu.
- ağzımda sanki kan tadı var gibi hissettim. meğerse metalik tat dedikleri şeymiş. 2 defadan fazla olmadı bu bende. belirti olarak düşünmemiştim o an.
- nefes darlığı ve gerginlik vardı bende ekstradan.
- ateş ölçme yöntemiyle ateşim düşmeyince artık yeter dedim ve test aldım. (mutlaka elektronik ateş ölçer alın ve dil altından ölçün.)
- tam regl günümde yaptığım idrar testi pozitifti. kan testi sonucum ise 137.41 çıktı.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsn teşekkür ederim. aynen sen 14. gün olarak belirle. yumurtlama haftası full ilişki olsun. bir şekilde tutuyor. ama ilk denemelerde tutmayabilir üzülmeyin sakın. sadece ovulasyon haftasını değerlendirin ve nadasa bırakın :)Ne kadar güzel yazmışsınız, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. ben de 2 yıllık evliyim artık bu sene düşünüyorum bebek ama regl tarihlerime baktığımda bir 30 günde biri 28 günde olmuş bunlar etken mi acaba? Yine de 14. gün olarak mı hesaplamam gerek yumurtlama günlerini, kadın doğum doktoruna gittim bu sorulara cevap bulmak için ama beni hiç dinlemedi o saçma sandalyeye oturttu alttan baktı geçti gitti ne oldu anlayamadım girdim çıktım ve açıkçası bir daha da gidemedim.
1 senenin dolmasını bekle ve kafanı o güne kadar rahat tut. inan bana boşa üzülüyor insan. tadını çıkar hayatın.Ben de bu ay çok ümitliydim bat iki gün geçmişti dayanamadım sabah kan testi yaptım negatifardından da geldi kırmızılar 9 aydır istiyoruz neden olmuyor
Çok haklısın öyle yapmaya çalışıacağım takıntı haline getirdiğim için kendime kızıyorum1 senenin dolmasını bekle ve kafanı o güne kadar rahat tut. inan bana boşa üzülüyor insan. tadını çıkar hayatın.