Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum bizde yaklaşık 4-5 aydır deniyorduk. Ben her ay düzenli regl olurum ve 1 hafta önceden hamilelikte yaşanan belirtileri yaşıyorum yıllardır miğde bulantısı, göğüslerde karnımda şişlik,gerginlik, bel ağrıları, canımın tatlı-acı istemleri heray sıkıntılı şekilde atlatıyordum.Reglime 1 hafta kala ramazanda fazla su tüketemediğim için idrarımın koyu ve kokulu olduğunu düşünmeye başladım ilk defa reglim geçti inatla test yapmadım hayal kırıklığı yaşamamak için regl 2 gün geçti ve göğsümde 1 damarımın aşırı belirginleştiğini farkettim ve 2 gün daha bekleyip doktora gittim doktor kan testi yapmadı sadece ultrasyonla baktı ve 4.haftalık gebelik görünüyordu Şuan 6.haftaya girdik gelecek hafta kalp atışı ve kese için tekrar gideceğim umarım hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alır bebek isteyen herkese Rabbim nasip eder sadece rahat olmak gerekiyor bunu geçen ay başardım ve nasip oldu Doktorumun test yapmaması normalmi gelecek haftamı yapacak?? Ayrıca benim aşırı kasık ağrım oluyor regl sancısından daha şiddetli 5 10 dk sürüyor geçiyor doktor normal dedi ama bilmiyorum bu sancıları yaşayan arkadaşlar varmı??