- 3 Ağustos 2018
- 42
- 29
- 18
- Konu Sahibi hepiyilikle06
-
Eşim urfalı ailem ise konya bizde eşimle aılemın yanına geldik o askere gitti bende ailemin yanında kaldım başta hersey daha kolay olur diye düşündüm annem yanımda olur 2 kardeşiz nasıl olsa diye. Kayınvalıdemlerdense kendı aılemle daha rahat olurum diye düşünmüştüm sanırım yanılmışım ama . Şimdi telefonda mesela duyuyorum onu begenmedigi amcamın kızı aradı onu ne kadar hoşgörülü konuştuğunu keşke duysaydınız sanırım bana karşı birseyi var beni kabullenemeyen ..Neden evinizde kalmıyorsunuz ?
Riskli dönemi atlatmıssınız neden eşiniz yanınızda yok diye baskalarına gebesiniz ki
Ki hamilelikte psikolojik destekte önemliyken bunu görmediğiniz bi ortamda durarak kendinizede cocugunuzada yazık ediyorsunuz
Artık sorunun annemde olduğunu düşünüyorum çunku toplum tarafından sevılen begenılen hoş görülen biriyim defalarca duydum da insanlardan anneme çok güzel yetiştirmissin kızını çok iyi düzgün diye.. Erkek kardeşim var benden 3 yaş küçük keske ona olan tavrı duruşu bana karşıda aynı olsaEvinde kal biraz annene serin dur. Anneyle küsmek olmaz ama tavır yapmazsan hatasını anlamaz.
Tek kalmaktan korkuyorum. Eşimde öyle .. Aılemın maddı durumuda iyi biraz daha rahat olurum diye düşünmüştüm hep .. aılemınde ilk torunu... Yoksa bizimde urfada kendimize aıt bi evimiz kurulu düzenimiz varEvin yok mu senin ne diye kv evi anne evi kaliuosun ki
Evinize dönünEşim urfalı ailem ise konya bizde eşimle aılemın yanına geldik o askere gitti bende ailemin yanında kaldım başta hersey daha kolay olur diye düşündüm annem yanımda olur 2 kardeşiz nasıl olsa diye. Kayınvalıdemlerdense kendı aılemle daha rahat olurum diye düşünmüştüm sanırım yanılmışım ama . Şimdi telefonda mesela duyuyorum onu begenmedigi amcamın kızı aradı onu ne kadar hoşgörülü konuştuğunu keşke duysaydınız sanırım bana karşı birseyi var beni kabullenemeyen ..
Haklısın.. 23 yaşıma girdimAilenin maddi durumunun iyi olmasiyla ailende kalmanin ne ilgisi var. Onemli olan manevi iyilik hali. Koskoca kadin olmussunuz anne olacaksiniz daha ne korkusu allasen
Annem boğa burcu cok instci dedigim dedik yapısı var haklıda olsa haksızda olsa .. Ben ise aslan burcuyum dışarıya ne kdr kendimi güçlü gibi göstersemde tek kaldıgım ilk fırsatta küçük bi çocuk gibiyim herseyde güçlü durmaktan yorulan .. Kv de benim öyle eşim 10 kardeş birsürü bekar kaynım var daha onlarda karışık farklı biraz kültür farkıds var . 5 ayı kaldı eşimin ona hicbirsy bellı etmek istemiyorum üzülür çok üzülür biliyorum çunku. Oda 9 yasından beri tek büyümüş kendi kendini büyütmüş bende iyi bi aılenın ıcınde yetişsemde erkek kardeşımın ilgisi altında ezıklenerek büyüdüm. Bi kaç gün daha durup bakıcam olmuyorsa olmuyor sanırım ..Seni çok iyi anlıyorum bazı insanlar malesef öyle annenle mümkün olduğunca az muhattap ol. Benim kv ninde iki çocuğu var herkese çok iyidir benim eşimi hep eleştirir dışlar biz uzak duruyoruz özellikle arama diyorum biraz kıymet bilsin. Birde akrep burcu kadının annesiyle arasının iyi olmadığını okumuştum burcun ne?
Neden kendi evinizde değilsiniz?Merhaba kızlar canım o kadar sıkkın ki .. hamileyim 21 haftalık olduk çok şükür aılemın yanında kalıyorum eşim askerde çünkü. 2 kardeşiz bi ben birde erkek kardeşim . Sorun ise annem çok bencil bu dönemimde bile sanki hiç yardımcı olmuyor bana elimden geleni yapıyorum ettafımdaki hamılelere bakıorum ne onlar gibi bi depresyon içerisindeyim ne durduk yere gereksiz kaprislerim var yinede olmuyo annem için.. Çok kilolusun bacaklırın aynı X yengeninkine dönmüş . İki kuzenım var küsüm onlarla zamanında aramızda kötü tartısmalar oldu konuşman onlar gibi köylü gibi konuşuyorsun onlar gibi sey yapıyorsun süreklı onlar üstünden geldigim günden beri bunları söyluyor o insanlarla kendi yüzyüze geldiginde halaları olarak melek gibi ama dışarıdaki insanlara karsı o kadar iyimser ve anlayışlıkı sagduyulu bi çok arkadası depresyon hapı kullanıyor bazı sorunlarından dolayı yinede o ınsanları o sekılde idare ediyor yardımcı olmaya çalışıyor. Sadece bana karsı böyle artık bilerek yaptıgını düşünüyorum üzgünümsen çocugunu söyle yetisrirsin sunu yaparsın konuşman söyle şunun böyle toplum içinde konuşursen sen sus yorum yapma . Sankı benden utanıyoda beni hep bastırmaya çalışıyor gibi çok bencil çok fazla ... üzülmek istemiyorum artık bugun dayanamadım patladım içimden geçen herseyi söyledim suratına .. yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?