Sen boğuluyormuşsun gibi ol o zaman illa bir tercih yapılacaksa. Bebeğine yazık.icsem vijdanım rahat etmiyor bebegi boguyormusum gibime geliyor icmesem ben boguluyormusum gibi oluyorum bilemedim(
Ya bu nasil oluyor biraz bilgi verirmisiniz ?? Moraterapimi ne onla ayni mi buda bende dusunuyorumdaBırakmak için çeşitli yöntemler var ama biorezanansla bırakdım ben fiziksel olarak bırakma belirtilerini yatıştırıyor,ama hamilelere yapmıyolar.Akapunktur da var ama hamilelikde yapıp yapmadıklarını bilmiyorum
Ben de kullaniyordum fakat hamile oldugumu ogrenmeden once sigara icerken bianda midem bulandi sonra suphelendim test yaptim ve pozitif o gun bu gundur icmiyorum ben de 6senedir iciyordum ama simdi bazen canim istese de biseyler atistiriyorum icmemek icin siz de bebeginizi dusunun umarim birakirsiniz..arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebeggercekmüş dr neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz (
Evet:)Ya bu nasil oluyor biraz bilgi verirmisiniz ?? Moraterapimi ne onla ayni mi buda bende dusunuyorumda
arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz (
arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?