• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum:((((

saadett42

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
10
2
8
Isparta
arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum:((( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz:((

Bırakmak için çeşitli yöntemler var ama biorezanansla bırakdım ben fiziksel olarak bırakma belirtilerini yatıştırıyor,ama hamilelere yapmıyolar.Akapunktur da var ama hamilelikde yapıp yapmadıklarını bilmiyorum

bebeğinin ne kadar zarar göreceğini düşün . hatta allah göstermesin engelli olacağını düşün. bu şekilde bırakırsın sanırım. o zıkkımı eline aldığında çocuğun gelsin aklına yapma bunu ikinize de lütfen :(

Çok zor ama imkansız değil. Ben de çok savaşmıştım kendimle. İlk zamanlar vicdan azabından ölüyordum tek nefes bile çeksem. Sonra bi grip oldum bi kaç gün içmedim. Bu kadar içmedim daha da içmem diyip bıraktım. İki hamileliğimde de içtiğim sayılıdır. Doğurduktan sonra tekrar başladım o ayrı. Allah o iradeyi versin sana ve bir an önce bırak canım.

bende hamılelıkten once ıcıyordum ve suan bebegım var ıcmıyorum. arada canım ıstıyor o zaman rahmetlı kayınpederım aklıma gelıyor. cok sıgara ıctıgınden gırtlak kanserı olmustu bogazı delınmıstı. ve bır de gebeyken mıde bulantısı cok cektım. kanser vakalarındada mıde bulantısı oluyormus bunuda duyunca hıc ıcmedım. bunlar onemlı seyler . bır de bebegını dusun o sana muhtac olacak. sana bırsey olsa sıgaradan bebege kım bakar. bunları dusun..

icsem vijdanım rahat etmiyor bebegi boguyormusum gibime geliyor icmesem ben boguluyormusum gibi oluyorum bilemedim:((

Bırakmak için çeşitli yöntemler var ama biorezanansla bırakdım ben fiziksel olarak bırakma belirtilerini yatıştırıyor,ama hamilelere yapmıyolar.Akapunktur da var ama hamilelikde yapıp yapmadıklarını bilmiyorum
Ya bu nasil oluyor biraz bilgi verirmisiniz ?? Moraterapimi ne onla ayni mi buda bende dusunuyorumda

Ben hamile kalmayı düşündüğüm için şimdiden bıraktım. Lütfen biraz zorlayın kendinizi benim bi tandığımda hamileyken 1-2 dedi içti şuan çocuğu 5 yaşında böbreklerinde sorun var sürekli hastanede. Evlat için herşey yapılır çok zor benimde canım şuan çok istiyo sigarayı ama içmiyorum banada yazık hamileysem çocuğumada yazık

arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebeggercekmüş dr neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum:KK43:(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz:KK43:(
Ben de kullaniyordum fakat hamile oldugumu ogrenmeden once sigara icerken bianda midem bulandi sonra suphelendim test yaptim ve pozitif o gun bu gundur icmiyorum ben de 6senedir iciyordum ama simdi bazen canim istese de biseyler atistiriyorum icmemek icin siz de bebeginizi dusunun umarim birakirsiniz..

Eklentiler

• sigara-icen-annenin-cocugu-obeziteye-aday-mi-2.jpg
    sigara-icen-annenin-cocugu-obeziteye-aday-mi-2.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 258
arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum:KK43:(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz:KK43:(

Doktorlar bırakamayanlara günde 3 tane veriyor ama ..
İllaki bırakmak istiyorsan taşıdığın cana zararları uzun uzun yazıyor bir dolu internet sitesinde
onları okumakla başlayabilirsin ..

ooo bırakmalısın bebeğe zararlı.doktorun lafıda çok saçma geldi bana o nasıl doktorm. 1 tanede olsa içi diyen doktoru ilk defa duyuyorum.sigarayı hayatında hiç kullanmamış biri olarak yorum yapacağım kusura bakmayın bilmediğim bir bağımlılık olduğu için yorumum saçma gelebilir.Aklınıza getirmeme çalışsanız yada aklınıza geldiği an başka şeylerle uğraşsanız.ben mesela colayı,kahveyi,şekeri hayatımdan çıkardım.iradede önemli bence.tabi bu saydıklarım belki sigaraya benzemiyordur.yinede bebeğiniz için fedakarlık yapın.

BIRAKMALISIN!!!! Engelli çocuklara rehabilitasyon yapan bir fizyoterapist olarak bu konuya oldukça sert yaklaşıyorum. Sigarayı bebeğinden çok seviyorsun madem neden hamile kaldın. O doğacak çocuğun günahı ne !!!! Bunun hoşgörülebilir bir tarafı yok !!! Anlayışla da karşılayamam asla !!! Benim annem de tam bir sigara bağımlısı ama hayatında tek bana hamile olduğu dönemde içmemiş. Çünkü ben sigaradan önce gelmişim.

arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum:KK43:(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz:KK43:(

herşey beyinde bitiyor. ne güzel anne olacaksınız bebeğinizin rızkını neden sigaraya yatırasınızki bu bile bırakmanız için büyük bir etken. Rabbim bebeğini sağ sağlim, noksansız kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
sigaraya odaklandığınız için bırakamıyorsunuz. stres yapmayın ilk 1 hafta çok ararsınız sigarayı ama ikinci hafta sadece arada canınız ister.

Back