Hamileyim ama sevgilimden ayırıyım

zelixxx67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
6
0
23
Kızlar ne olur yargılamayın. Sevgilim beni çok severdi bende onu 10 yıllık ilişkimiz vardı evlenecektik. Fakat bir gün tartıştık ona kızgındım ve konuşmuyorduk. Kız arkadaşım hadi kahve içelim dedi çıktım haber vermedim tam durakta beklerken aradı açmadım hatamdan geri döndüm eve gittim açtım. Evdeyim dedim o ise birinin beni gördüğünü söyledi ilişkimiz kötüye kimsesin diye anlık olarak çıkmadım dedim. Ve yalanımı öğrendi. Benle konuşmuyor stresten regli olamadığımı düşündüm ama tam 2 kere test yaptım kapısına testle gitsem ne tepki verir? Çocuklara çok düşkün hep baba olmak isterdi… ne olur bişey diyin

Ne diyelim? Tanıyan sensin sen bileceksin ne düsünecegini.Ne kadar zamandır konuşmuyorsunuz ?

Daha 1 hafta olmadı o kadar araftayım ki hep erken evlenip çocuk sahibi olmak isteyen birisi 1 haftadır yemek yemiyorum uyumuyorum ne yaparım ben bir cana kıy derse kıyamam ama demez yalan söylediğim için inanmazsa hastane derse bütün sigorta işlemlerim annemin üzerine kayıtlı gidemem herşeyi görüyor. Ne yapacağım ben çıkmaza girdim intiharı düşünüyorum ne olur yardım edin

Ay 23 yaşındasın ayrı olduğun sevgilinin çocuğunu doğuracak mısın gerçekten ? Git gez toz çalış geliş yaşını yaşa evlenince yap çocuğunu.

Şuan İlk iş sevgilinizle konuşmak hamilelik çocuk büyük bir sorumluluk öyle kavgamız var uzağız gibi saçma şeyleri bi kenara bırakın

Ay 23 yaşındasın ayrı olduğun sevgilinin çocuğunu doğuracak mısın gerçekten ? Git gez toz çalış geliş yaşını yaşa evlenince yap çocuğunu.
İntiharın eşiğindeyim eğer kabul ederse ve bana inanırsa evlenir hemen ama ben benden gittim

kız arkadaşınızla çıktığınızı mı görmüş? yalan dediğiniz ne yalanı ben anlamadım.

sigortanız annenize kayıtlı, korkuyorsunuz ama belli ki doğru düzgün korunmuyorsunuz, üstelik bir de durumu “hep erken evlenip baba olmak isterdi” diye sevimli göstermeye çalışıyorsunuz. siz 23 yaşında gözüküyorsunuz, öyle görünüyor ki kendi evi varmış, erken evlenmek isteyen adam kıyardı bir nikah.

sizi böyle suçlayan birisi testle kapısına gitseniz bunu kimden peydahladın da diyebilir. söylemeden önce normal iletişime geçmenin yolunu bulun. ne karar verecekseniz de birlikte verin.

Hayır tartışmıştık dışarı çıktığımı haber vermedim sonra tanıdığı beni durakta görmüş aradı beni arayınca hatamdan döndüm duraktan eve gittim nerdesin dedi evdeyim dedim sonra biri seni görmüş deyince çıkmadım dedim

İntiharın eşiğindeyim eğer kabul ederse ve bana inanırsa evlenir hemen ama ben benden gittim
Ya ne evlenmesi reşit misin değil misin sen onu söyle önce ?? Ben senin 23 yaşında olduğuna da inanmıyorum. Seni istemeyen adam sırf sen hamilesin diye seninle evlense ne evlenmese ne ? İleriyi göremiyorsun belli ki kucağında çocukla kalakalacaksın. Reşit olsan şu an çocuğu nasıl aldırırım diye düşünüyor olurdun.

Durumu konusmadan ne düsündügünü bilemezsin.Aramalarında acmıyorsa konusmanız gerektiğini çok önemli oldugunu yaz.Onun da senin de belli ki yasınız kücük.23 müsün gerçekten?
Madem sevisiyorsun neden hamilelik tedbiri almıyorsunuz e be cocugum.Oncelikle bir sakin ol oturup durumu sevgilinle konus ve istemiyorsa dogurmak için ısrarcı olma.Bu sekilde bebek icin evlilik ne derece saglıklı olacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…