İntiharın eşiğindeyim eğer kabul ederse ve bana inanırsa evlenir hemen ama ben benden gittimAy 23 yaşındasın ayrı olduğun sevgilinin çocuğunu doğuracak mısın gerçekten ? Git gez toz çalış geliş yaşını yaşa evlenince yap çocuğunu.
Kornuyorduk zaten ama olduMadem hamile kalmak bu kadar sorun olacaktı korunsaydın o zaman.
Hayır tartışmıştık dışarı çıktığımı haber vermedim sonra tanıdığı beni durakta görmüş aradı beni arayınca hatamdan döndüm duraktan eve gittim nerdesin dedi evdeyim dedim sonra biri seni görmüş deyince çıkmadım dedimkız arkadaşınızla çıktığınızı mı görmüş? yalan dediğiniz ne yalanı ben anlamadım.
sigortanız annenize kayıtlı, korkuyorsunuz ama belli ki doğru düzgün korunmuyorsunuz, üstelik bir de durumu “hep erken evlenip baba olmak isterdi” diye sevimli göstermeye çalışıyorsunuz. siz 23 yaşında gözüküyorsunuz, öyle görünüyor ki kendi evi varmış, erken evlenmek isteyen adam kıyardı bir nikah.
sizi böyle suçlayan birisi testle kapısına gitseniz bunu kimden peydahladın da diyebilir. söylemeden önce normal iletişime geçmenin yolunu bulun. ne karar verecekseniz de birlikte verin.
Gidicem başka çarem yokŞuan İlk iş sevgilinizle konuşmak hamilelik çocuk büyük bir sorumluluk öyle kavgamız var uzağız gibi saçma şeyleri bi kenara bırakın
Ya ne evlenmesi reşit misin değil misin sen onu söyle önce ?? Ben senin 23 yaşında olduğuna da inanmıyorum. Seni istemeyen adam sırf sen hamilesin diye seninle evlense ne evlenmese ne ? İleriyi göremiyorsun belli ki kucağında çocukla kalakalacaksın. Reşit olsan şu an çocuğu nasıl aldırırım diye düşünüyor olurdun.İntiharın eşiğindeyim eğer kabul ederse ve bana inanırsa evlenir hemen ama ben benden gittim
Durumu konusmadan ne düsündügünü bilemezsin.Aramalarında acmıyorsa konusmanız gerektiğini çok önemli oldugunu yaz.Onun da senin de belli ki yasınız kücük.23 müsün gerçekten?Daha 1 hafta olmadı o kadar araftayım ki hep erken evlenip çocuk sahibi olmak isteyen birisi 1 haftadır yemek yemiyorum uyumuyorum ne yaparım ben bir cana kıy derse kıyamam ama demez yalan söylediğim için inanmazsa hastane derse bütün sigorta işlemlerim annemin üzerine kayıtlı gidemem herşeyi görüyor. Ne yapacağım ben çıkmaza girdim intiharı düşünüyorum ne olur yardım edin