ya bende evlenip anne olmak istiyoruuum :))
evlendiğimde çok beklemeden cocuk sahibi olcam vazgeçtim beklemicem :))
aaaay gelin walla ben bı ısırırım onu ama hbrn olsun :))
dün yengem kızı bize bırakmıştı bı ısırdım bı mincikladim :)) seninkinede aynı seyleri yaparım walla :))
icime sokasim geliyo resmen ya..ay halayken boyleyim anne olunca nolcak acaba :)) bı de pimpirikliyim deli ediyorum annemi ben senin cocuğuna bakmam diyo o da :)))))
burda bir cok arkadasımın destegi sayesinde aldırmaktan vazgecim...bazılarınız kızarken bile içtenliğinizi öyle belli etmişsinizki gözlerim dolu dolu okuyabildim.verilen örnekleri okurken dogum yapan örnekler cok dikkatimi cekti.yazan bir arkadasımızın dedigi gibi belkide engel yerine bana daha cok calısmam için azim verecek..bircogu söyledigim gibi göremedigim durumları gösterdi...
hepinize tesekkürlerimi sunuyorum...
burda bir cok arkadasımın destegi sayesinde aldırmaktan vazgecim...bazılarınız kızarken bile içtenliğinizi öyle belli etmişsinizki gözlerim dolu dolu okuyabildim.verilen örnekleri okurken dogum yapan örnekler cok dikkatimi cekti.yazan bir arkadasımızın dedigi gibi belkide engel yerine bana daha cok calısmam için azim verecek..bircogu söyledigim gibi göremedigim durumları gösterdi...
hepinize tesekkürlerimi sunuyorum...
şimdi sen kararını vermişsin ama bence çok yanlış bir karar. ben olsaydım yerinde öncelikle hamile kalmazdım hadi bi dalgınlık oldu ve hamile kaldım o zamanda son verirdim hamileliğime. bu tamamen benim fikrim ve unutmayınki
10. haftaya kadar eşimin izniyle gebeliğe son verme hakkım var. Daha 5 aylık evliyim diyorsun yaa..
21 yaşındaki halimi düşünüyorum daha ben çocuktum. okuyacağım diyosun, kendi ayaklarımın üzerinde durucam diyosun, bi çocukla bunu yapman imkansız değil ama çok çok zor bence. hayatının en güzel zamanları 20li yaşlar, çocuk gibi bi sorumluluk altına ancak bilinçli bir karar sonucu girilmesi gerekir. yani dalgınlıkla kaza ile aman hamile kaldım doğuruveriyim demek bence inanılmaz bir yanlış. Bu dünyaya geleceğini hazırlamadan bir çocuk getirmek hem çocuk için hem de anne baba için büyük bir yanlış bence.
Sana kesinlikle gebeliğe son ver v.s demiyorum sadece yerinde ben olsam neyapardım onu söylüyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?