- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslar sat a göre 5 hafta 4 günlük hamileyim dün dr kontrolüm vardı,keseyi gördük çok şükür,minicikti,ama nerdeyse iki seneye yakındır uğraşıp bi anda da olunca sürpriz oldu ve de korkuyorum kesenin içinde bebeği göremem,kalp atışını duyamam diye
2 hafta sonraki kontrolünde muhtemelen keseyi görür kalp atışlarınıda duyarsın. bende 2. bebeğime 16. ayımda kavuştum ve aynı şeyleri yaşadım içini ferah tut....
Sat'a göre bende 4 hafta 5 günlük hamileyim. Çarşamba 12.gün yaptırdığım testin sonucu 91,72 çıktı. 100'ün altında çıktığı için biraz endişeliyiz. Daha öncede yaşamız olduğum gebelikte yine bu değerlerde çıkmıştı ve kaybetmiştim. Sonuçta biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne takdir etti ise onu yaşıyoruz. Aslında kuruntuları bir kenara bıraksak hem biz hemde etrafımızdakiler çok daha mutlu olacak. Bence sende durduk yere canını sıkma günün tadını çıkar kendinede bebişede iyi bak......
canım benim aynı endişeleri bende yaşıyorum.5 haftalıkken gördüm kesenin içinde minicikti şimdi 9+2 allaha şükür.bugün giidcez dr.bbeğim doğana kadar aynı edişeleri yaşıycam galiba.aslında yanlış.sonuçta allah veriyor bu canı o korur ancak.allaha emanet bebeklerimiz.yüce rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin kızlar hepimizinkini.
canım grememen cok normal buhaftada ancak mılımetrık kese gorunur bendede oyle olmustu bıdahakı gıttıgınde kalp atıslarını bebeısınıde grursun endıselenme
slm cnm sen bebeği 5 haftalıkken mi gördün yoksa beş haftalıkken keseyi mi gördün,
ya cnm ne bilim işte ya amamnnnnnnnnn nasıl geçer bu iki hafta vallla ha ölcem yoksa
canım ben gittiğimde keseyi görmüştüm içindede minicikti bebeğim.doktor göstermişti ufacıktı.ama her zaman gözükmüyormuş hatta dr çok ufaktır gözükmez demiştide ben ısrar etmiştim.endişelenme hiç allahın izniyle briaz daha büyüsün görürsün annesi.inan o zaten içinde olduğunu hissettiyor.garip bir his ama ne kadar küçükte olsa hissediyorsun.allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağımza almayı nasip etsin.
bunlar cok normal endıseler korkular anne olcaksın onun verdıgı psıkolojı.rahat ol bol bol dınlen ayakta kalma fazla süt ve süt ürünleri yemeye gayret et bol bol besle bebesını uzan bol bol 2 haftanı bole ıstırıhat ederek gecır bence bebegıne cok faydası olur keske bende dınleseydım yat dedıklerınde.....
bence artık geçmişi düşünüp önünüde engelleme,boşver demek ki hayırlısı buymuş ama ne gğsel bak bi yerde yazmışsın okudum eylülde hamiş olursam hemen çıkcam işten diye umutlu olmak çok önemli,bence sen çokkkkkkkkkkk güçlüsün
evt guzel bı ruyaydı uyandım ve bıttı gercekten ruya gbı gelıyor ınsana eylulde ınsallah Rabbım banada kısmet edecek ınsallah bole psıkolojımıde bozuyorum dusunmıcem artıkkkklmaz:kendıme yasaklıyorummmlmaz:
Slm kızlar. Ben de 6+4 üm. Keseyi gördüm ama kalp atışlarını duymadım. Gerçi duyuluyor mu görülüyor mu onu da bilmiyorum ya. Dr vaginal ultrason yapacaktı ben istememiştim. Keşke yaptırsaymışım. Şu an hiç hamile gibi değilim. Bulantım yok ağrım yok hiçbişeyim yok. Kısacası endişeliyim. En kısa zamanda tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum.