Hamileyim ama felaket karışığım :( bilgilerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi serinim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bi tanıdığımda verem hastasıydı kız aylarca ilaç tedavisi görüyordu onca ilaca rağmen hamile kaldı hemde 5 aylıkken öğrenmiş nasıl anlamadıysa... hastalığı düzeldi sonra Allah verince her türlü verir ona engel olamayız. Annelik dünyanın en güzel en kutsal duygusu... bedenin elbet değişecek ama ömür boyu öyle kalacak değil ilerde forma girersin eğer eşin 9,5 ay karnında çocuğunu taşıyıp acılarla doğum yapıp bir ömür bakıp büyüten eşini beğenmeyecekse Allah ona akıl versin ne diyim o zaman kendi annesinide beğenmesin bakalım. Anne olmak fedakarlık sen bu duyguyu tadarsan bu söylediklerinden pişman olacaksın bence

Kızlar hiç yazmayın boşuna çocuk doğmuştur 8 yaşında olmuştur hatta

Aaaa sen deyince farkettim tarihi şimdi ya tarihi görsem yorum yapmazdım zaten olan olmuştur
Ey Allah'ım ya kim hortlattı bu konuyu:))))

9.sayfaya bak orda
Teşekkür ederim :) benim yaşadıklarıma benziyor bende de hep düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi vardır en başından beri . 33 haftada kanama ve sancı ile bir gece hastanede yattım sancı durunca hastaneden çıktım . 34+5 te sabah erken suyu gelince doğum yapmak zorunda kaldım . Bende normal beklerken sezeryana döndü çok panik yapmıştım ben anlayana kadar sezeryan oldum spinal olarak o şekilde istedim . İyi ki öyle yapmışım diyorum bebeğim 10 gün kuvozde kaldı ilk bir hafta sadece cam arkasında 5 dakika gördüm . Son 3 gün emzirmeye aliyolardi 3 saatte bir . Kızımda geç döllenme olmuştu ilk zamanlar 4 gün geriden geliyordu . Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah. Ne olursa olsun stres yapmamaya çalış . O kadar günden sonra şimdi gülümseyerek hatırlıyorum herşeyi

Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hazırlıklı olmadan olduğu icin böyle düşünmeniz normal geliyor. Ama eger kolay hamilelik gecirirseniz bu sizin gezmenize eşinizle bi seyler yapmaniza engel degilki. Tadını çıkartın bence o kadar isteyipte bebek sahibi olamayanlari düşünün (benim gibi) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)

Bebek doğmuş 8 yaşında olmuş

Benim kizimda bir hafta hastamede kaldı sarılık çıkmıştı çık şükür sağlıklı bi bebekti ve iyi bir abla olacak inşallah :)en sonunda gülümseyerek hazırladığımiz birer ani oluyorlar şükür ki bu duyguyu yaşayabiliyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin inşaallah. Kızım doğduğu zaman kan şekeri düşük olarak doğdu . Daha sonra kalsiyum düşüklüğü emme nefes poroblemi oldu sarılık oldu toplamda 10 gün kaldı. En komik olan kısmı sabah 6:20 de tuvalete kalktım tuvaletin kapısından girmemle bir şey geldi altıma kaçırıyor gibi . Önce eşime seslendim bir sefer sonra durdum . Altıma mi kaçırdım acaba diye . Eşim geldi ne oldu dedi. Ben ya altıma kaçırdım ya da şu geliyor dedim . Sonra gelmeye devam edince hastaneye gittik . Zaten şu gelmeye başlayınca karnım küçücük kaldı

Gulunecek değil ama bende ayni oldu aksam yatağa bi yattım birşeyler gidiyor canım altima kacirmiyorsam suyum geldi dedim hemen hastaneye gittik zaten ertesi gün ikiye anca oldu kızım çok şükür atlattik 3yil 3ay olacak kardeşiyle arasinda

Yatakta olması kötü o pakiklp evden çıkıyorsun yatak kuflenir . Banyoda gelmesi benim için çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…