S
serinim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serinim
-
hakkında hayırlısı canım ama bebeğini kucağına alıp mis kokusunu içine çektiğin zaman ne kilo ne şişmek ne bişey herşeyin o olacak seni temin ederim .hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
e hayatım neden önlemini almadınız madem ???????????????
üstelik bi tane de aldırmışsın... fisfisfis
arkadaşım bebek istemiyorsanız korunma işini daha ciddiye alsaydınız keşke.kürtaj bir korunma yöntemi olmamalı.
ikincisi sırtına nasıl kalıcı kaş yaptırdın onu çözemedimbenneyaptımki
bu konu hakkında bilgim yok ama sonuçta derinin 3 kat altına ilaç enjekte ediliyor.zarar vermiş olabilir die düşünüyorum.inşallah öyle bişey olmamıştır.
eğer hamilelik ve doğum sonrası her adam karısını beğenmemeye başlasaydı evli çift kalmazdı.
lütfen bebek istemiyorsanız doğru dürüst korunun:mymeka:
karınızda sizden ve eşinizden bir parça var
siz sacınızı ve gezip tozmayımı düşünüyorsunuz :uhm:
ben senin gibi insana anneliğin yakısmadığını düşünürüm arkadasım kusura bakma madem öle eşine doyamadın ne diye bi tane yaptın ozaman sen git saçını boyat bebek senin neyine
Senin yerinde olmak isteyen aylarca yıllarca bebek özlemi çekenler var bunları düşünmemelisin bence.Kiloyu herkes alıyo saç dibi herkesin çıkıyor.Bunlar sorun değil.Bebekte sorun varsa yapılan testlerle çıkmıyor mu?!
çok zor bir durum canım
hamilelik değil tabi, bahsetiğin riskler
insan herşeyi kafasına takıyor bu dönemlerde
benim bir arkadşımın 5 yaşındaki kızı arkadaşım hamileyken su çiçeği geçirdi
arkadaşımda çocukken çıkarmamış, bana geçip bebeğe bulaşmış mıdır diye çok endişe etti
gen laboratuarı varmş ankarada, orda tahlil yaptırdı ve sorun olmadığını görüp rahatlamıştı
böyle birşey olbilir mi acaba, senin için de
arkadaşlar plansız hamile kalan herkes bu tip tedirginlikler yaşar
arkadaş içtenlikle paylaşmış
hamile olduğunu da unutmayalım bence
o zaman bebeğini aldırmak istemiyorsan, her türlü riski göze alarak doğumu bekleyeceksin ..
Allah'ın izniyle sorunsuz doğacak inanıyorum ben..
benim bi tanıdığım yeşil reçeteli depresyon ilaçlar alırken kalmış hamile ve şu anda nur topu gibi bi yavrusu var..
inşAllah senin yavrun da sağlıkla doğar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?