He ozaman sorun yok gibi ..1 hafta once yaptirdim kan testini. adet gecikmesinden 6 hafta sonra
hem regl de oldum agustos'un 12 sinde,esimle flort ederken. esimden onceki olan iliskim temmuz'un 20 sindeydi,bencede bu deger normal aksi halde cok daha yuksek cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum. sizin fikriniz nedir?Ne kadar hizli yaşıyorsunuz hayati anlamak icin 2 kez okudum .Aklıma çoğul gebelik geldi ama olsa soylerlerdi herhalde .Gerci 7 hafta icin cok anormal degil ki
Canım için rahat olsun. Hiç kafani karistirma evlenmeden önce ki ilişkinin üstünden bayaaa zaman geçmiş. Senin kan degerin normal son adet tarihine göre. Eğer diğer ilişkinden hamile olsaydin. Kan degerin daha da yüksek olurdu ve nerdeyse 3 aylık hamile olurdun. Hiç kafanı kurcalama rahat ol.hem regl de oldum agustos'un 12 sinde,esimle flort ederken. esimden onceki olan iliskim temmuz'un 20 sindeydi,bencede bu deger normal aksi halde cok daha yuksek cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum. sizin fikriniz nedir?
evet esimin haberi var onceki iliskimden,esim turk degil zaten. evet biraz hizli olduYa vallaha merakımdan soruyorum önceki ilişkini eşin biliyo mu? Ben kendimi yerine koydum çok kötü bi durum. Ve hızlandırılmış evlilik yapmışsınız tanış hemen evlilik ne diyeyim Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah bebişinde hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
cok tesekkur ederim canim buraya yazdiktan sonra baya rahatladim. allah razi olsunCanım için rahat olsun. Hiç kafani karistirma evlenmeden önce ki ilişkinin üstünden bayaaa zaman geçmiş. Senin kan degerin normal son adet tarihine göre. Eğer diğer ilişkinden hamile olsaydin. Kan degerin daha da yüksek olurdu ve nerdeyse 3 aylık hamile olurdun. Hiç kafanı kurcalama rahat ol.
ne demek istediniz anlamadim pardon?Ben pek sanmıyorum çünkü gebelik ilişkiden ilk 4 yada en geç 1 hafta içinde oluşur rahime yerleşir.
Yani önceki iliskinizden olma ihtimali yok diye tahmin ediyorum.ne demek istediniz anlamadim pardon?
12890 hcg degeri adet gecikmesinden 6 hafta sonra boyle cikti. bence cok yuksek degil neden cogul gebelik diye dusundunuz?bilimsel olarak adet tarihinle gebelik haftan normal canım boşuna strese girme. Yumurtlama tarihin 26 Ağustos'a falan denk geliyor o tarihlerde eşinle ilişki olmuşsa hiç şüphe etme. Değerlere gelince çoğul gebelik olabilir. Üçüncü ayında ikize hamile olduğunu öğrenen bile var. Dert etme boşuna stres iyi değil gebelikte
merhaba,oncelikle guzel mesajin icin tesekkur ederim :) sonrasinda ise ben henuz 2 yildir burada yasiyorum, istanbul'da universiteyi dondurup geldim. Hayatimda evlilik dusunen,hayallini kuran v.s bi kadin hic olmadim. donusume 2 ay kala tanistik esimle asik olduk birbirimize, o gitmemi hic istemedi. evlenmesek gitmek zorunda kalacaktim,gitmeyeyim diye evlendi benimle. uzun vadede bakilinca tabii ki kanada vatandasligi aliyorum bu benim icin buyuk bir firsat ama hic bi zaman bunu dusunerek evlenmedim. ne kadar korktugumu bi bilsen, dedigin gibi insallah allah yanimizda olur. gorusmek uzere :)Umarim en cok kendini dusunerek hem evlilik hem de bebek kararini vermissindir. Anladigim kadariyla Kanada'da yasayabilmek adina bu kadar cabuk evlendin yoksa haftalar icinde kimse evlenmeyi goze alamaz hele bu zamanda + yabanci birisiyle.. Ben senin iyiligini dusundugumden yazma geregi duydum yoksa haddime degil, insallah hayatinda hersey diledigin ve hayal ettigin gibi ilerler. Senin yasinda ve yabanci bir ulkede yasayan bir bayan icin aksini dusunmek, +1 bebekle cok zor olurdu. Cok cok mutlu ol adaşım
12890 hcg degeri adet gecikmesinden 6 hafta sonra boyle cikti. bence cok yuksek degil neden cogul gebelik diye dusundunuz?
bakin son adet tarihimin ilk gunu 12 agustos. 1 ekim de kan testi yaptirdim. ona gore hesaplayin iste. yanlisiniz var benceAdet gecikmesinden 6 hafta sonra derke 10. Haftada mı? Ben 6. Hafta diye düşünerek öyle dedim çünkü Benim 6. Haftada 784tü
Yaa desene altinda ask hikayesi var, o zaman her seye deger canim benim. Allah yuzunuzu kara cikarmaz, bebegin size sans getirecek. Imzana eklesene bebisini, ne zaman dogacak bizde gorelimmmerhaba,oncelikle guzel mesajin icin tesekkur ederim :) sonrasinda ise ben henuz 2 yildir burada yasiyorum, istanbul'da universiteyi dondurup geldim. Hayatimda evlilik dusunen,hayallini kuran v.s bi kadin hic olmadim. donusume 2 ay kala tanistik esimle asik olduk birbirimize, o gitmemi hic istemedi. evlenmesek gitmek zorunda kalacaktim,gitmeyeyim diye evlendi benimle. uzun vadede bakilinca tabii ki kanada vatandasligi aliyorum bu benim icin buyuk bir firsat ama hic bi zaman bunu dusunerek evlenmedim. ne kadar korktugumu bi bilsen, dedigin gibi insallah allah yanimizda olur. gorusmek uzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?