evet onun icin suphe ettim. ama yerlesme kanamasi dediginiz adet kanamasindan farkli oluyor. ben her zamanki normal adet kanamami oldum normal adet tarihimde. son regl tarihim 12 agustos. bugun ekim 6 cok mu yuksek gercekten? cok korkuyorumSu anki gebeliginiz onceki iliskinizden olabilir mi?? Onun icin mi suphe ettiniz. Belki de yerlesme kanamasi yasadiniz. Beta degeriniz fazla yuksek cunku..
evetİçini rahatlatacak olan tek sey dna testi .. eşinden değilse aldıracak misin ?
O zaman test yaptiracaksin
baska turlu anlamamin bir yolu yok mu? zaten gerginim biraz icimin rahatlatilmasina ihtiyacim var.O zaman test yaptiracaksin
Başka türlü anlamanın bir yolu yok ..gerçi tarihler belli durum net gibi ..baska turlu anlamamin bir yolu yok mu? zaten gerginim biraz icimin rahatlatilmasina ihtiyacim var.
adet gecikmesinden 45 gun sonra bu sonuc ciktiAdet gecikmesinden kac gun sonra bu beta sonucu cikti?
Agustos 12 de adet oldunuz. Eylul 12 de olmadiniz ozaman. 45 gun olmasi imkansiz. 15 gun sonra mi kan tahlili yaptirdiniz yani??adet gecikmesinden 45 gun sonra bu sonuc cikti
pardon yanlis yazmisim. evet dogru agustos 12 son regl tarihim. bu kan tahlilini 1 hafta once yaptirdim. 1 ekim gibiAgustos 12 de adet oldunuz. Eylul 12 de olmadiniz ozaman. 45 gun olmasi imkansiz. 15 gun sonra mi kan tahlili yaptirdiniz yani??
nedir sizce net olan durum?Başka türlü anlamanın bir yolu yok ..gerçi tarihler belli durum net gibi ..
Tamam ozaman eski iliskiden olma ihtimali yok. Agustos 12 den sonra hamile kalmissiniz. Haftasiyla da uyumlu. Gebeligin tadini cikarin.. dna testine gerek yok adet olmaniz belirleyici olur zaten..pardon yanlis yazmisim. evet dogru agustos 12 son regl tarihim. bu kan tahlilini 1 hafta once yaptirdim. 1 ekim gibi
nedir sizce net olan durum?
1 hafta once yaptirdim kan testini. adet gecikmesinden 6 hafta sonraBeta hcg sence de yüksek değil mi ? Bu durumda evlenmeden önceki ilişkinden şüphelenmen gerekmez mi ?
10 gun sonra ultrasona girecegim. tam haftasini kesin bir sekilde ogrenebilirim degil mi?Tamam ozaman eski iliskiden olma ihtimali yok. Agustos 12 den sonra hamile kalmissiniz. Haftasiyla da uyumlu. Gebeligin tadini cikarin.. dna testine gerek yok adet olmaniz belirleyici olur zaten..
Gebelikte son adet tarihine gore hafta hesaplaniyor. Hamile kaldiginiz haftayi soylemiyor doktorlar. Oyuzden tam.bilemezsiniz. 12 agustosu gebelik haftasi kabul edecekler..10 gun sonra ultrasona girecegim. tam haftasini kesin bir sekilde ogrenebilirim degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?