• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamileyim ama esimle sorunlar var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemsrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
23
4
1
30
Kizlar merhaba,ben araniza yeni katildim. 23 yasindayim Kanada'da yasiyorum. Esimle biz 1 agustos tarihinde tanisip 22 Agustos tarihinde evlendik. 12 Agustos tarihinde normal regl oldum 5 gun surdu. Eylul ayinda regl olmadim. Gcetigimiz hafta kan testi yaptirdik sonuc 12890. Temmuz'un 20'si gibi esimle henuz tanismiyorken bir iliskim oldu ama dedigim gibi agustos ayinda normal regl oldum. Arkadaslar yanlis anlamayin ben esimi cok seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. Sadece onu kandirmak asla istemiyorum. Goruslerinizi yazip bana yardimci olur musunuz? su an 7 haftalik hamileyim

Canım hem çok iyi anlaşıyoruz seviyorum demişsin hem sorunlarım var demişsin anlamadım :110:

Su anki gebeliginiz onceki iliskinizden olabilir mi?? Onun icin mi suphe ettiniz. Belki de yerlesme kanamasi yasadiniz. Beta degeriniz fazla yuksek cunku..

Su anki gebeliginiz onceki iliskinizden olabilir mi?? Onun icin mi suphe ettiniz. Belki de yerlesme kanamasi yasadiniz. Beta degeriniz fazla yuksek cunku..
evet onun icin suphe ettim. ama yerlesme kanamasi dediginiz adet kanamasindan farkli oluyor. ben her zamanki normal adet kanamami oldum normal adet tarihimde. son regl tarihim 12 agustos. bugun ekim 6 cok mu yuksek gercekten? cok korkuyorum

Adet gecikmesinden kac gun sonra bu beta sonucu cikti?

Agustos 12 de adet oldunuz. Eylul 12 de olmadiniz ozaman. 45 gun olmasi imkansiz. 15 gun sonra mi kan tahlili yaptirdiniz yani??
pardon yanlis yazmisim. evet dogru agustos 12 son regl tarihim. bu kan tahlilini 1 hafta once yaptirdim. 1 ekim gibi

pardon yanlis yazmisim. evet dogru agustos 12 son regl tarihim. bu kan tahlilini 1 hafta once yaptirdim. 1 ekim gibi
Tamam ozaman eski iliskiden olma ihtimali yok. Agustos 12 den sonra hamile kalmissiniz. Haftasiyla da uyumlu. Gebeligin tadini cikarin.. dna testine gerek yok adet olmaniz belirleyici olur zaten..

Yerleşme kanaması öyle 5 gün normal adet kanaması olmaz bir ped kirletmiyecek şekilde olur eşiniz durumu biliyormı

Tamam ozaman eski iliskiden olma ihtimali yok. Agustos 12 den sonra hamile kalmissiniz. Haftasiyla da uyumlu. Gebeligin tadini cikarin.. dna testine gerek yok adet olmaniz belirleyici olur zaten..
10 gun sonra ultrasona girecegim. tam haftasini kesin bir sekilde ogrenebilirim degil mi?

10 gun sonra ultrasona girecegim. tam haftasini kesin bir sekilde ogrenebilirim degil mi?
Gebelikte son adet tarihine gore hafta hesaplaniyor. Hamile kaldiginiz haftayi soylemiyor doktorlar. Oyuzden tam.bilemezsiniz. 12 agustosu gebelik haftasi kabul edecekler..

Back