- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerimseniben yerimseniben teşekkür ederim. AMİİNNNNN:Saruboceq:hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşşş
tebrikler canım gerçekten insanın allah umutlarının bittiği yerlerde (tabi herzaman değil) insanı çook mutlu ediyor ama biz bunun kıymetini bilmiyozruz :ecrin_bebek: hihoyyyt
tebrikler tatlım Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah
tebrikleropuyorumnanaktan
canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.....bide bişi sorcambu ayder ne çok merak ettimde........
eşiniz varikosel ameliyatı olmuşmuydu sayı mı harekettemi sorun vardı yoksa bir etkisi yok muydu benim eşim ayın 1de ameliyat oldu da merak ettim umut oldun bana
ayhu sende mide bulantıları varmı benim henüz yok sadece göğüs vekasık ağrısı var bide uyku hali sen nasılsın nasıl gidiyo
evet eşim varikosel ameliyatı olmıştu sayıda problem vardı.8 ay önce ameliyat olmuştu.
Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar - Sayfa 126 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
burada biz yani eşi varikosel ameliyatı olanların topiği var çok güzel paylaşımlarımız da var.birçok soruna cevap bulabilirsin.Rabbim size en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın.:Saruboceq:
agus. 20 ben kan testini adetten 5 gün önce yaptırmıştım 27 çıktı adete 2 gün kalada 195 çıktı belki tekrar kan testi yaptırabilirim yükselme varmı diye .ADETİM 4 gün geçtimi kimyasal gebelik değil diyebiliyorum geriye dolumu boş gebelikmi kalıyor inşallah rabbim yüzümüze gülerde ikimizde sağlıklı gebelik yaşarız. boş gebeliğin belirtiside sürekli kahverengi leke gelmesidir artık bu konularda uzman oldum sayılır .benim 7 yaşında bir kızım var bu ALLAH izin verirse 2.olacak çok istiyoruz kızım kardeş diyo başka birşey demiyo istediği herşeyi alıyoruz ama mutlu olmuyor.
teşekkür ederim canım.
ayder rize de bir yayla.tatil beldesi.olağanüstü havası ve doğası var.tatilde oraya gidecektik de :çok üzgünüm: