Hamileyim ama bi Garip

Ladysea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
660
504
303
Arkadaşlar merhaba Ben 1 şubat son adet tarihin itibariyle Şu an 4+6 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim Yanlız daha önce geçirdiğim hamileliklerde göğüslerim buyurdu kenarları hafif kararırdı uçları değişirdi şimdi bunlar yok bi tek biraz büyüdü o kadar bazen dokunun ca acıyor bazen hiç bişey yokmuş gibi birde yere eğilip kalktığımda sol kasığım sanki orda bi kitle varmış gibi kalkarken hafif baskı yapıyor dış gebelikmi diye şüpeleniyorum ne miğde bulantısı ne başka bişey hiç bi belirti yok bu arada betahch değerinde 557 sizce normalmi 10 martta randevum böyle gebe olan arkadaşlar varmı yada benmi çok evham yaptım bilemiyorum

Kaçıncı hamilelik

Bence normaldir hepsi aynı olacak diye birsey yok Ne güzel rahat gidiyor baksana içini ferah tut cnm

çok küçük bebeğiniz genelde 6 7 haftada başlıyor belirtiler onuda herkes yaşıcak diye bişe yok

Ayyy inşallah çanların benim kaybım çok bu yüzden tedirginim bu ay kan pıhtılaşma testi yaptırcaktım hamile kalmışım hamilelerin genelde akıntısı olur benim oda kuru. Daha öncekilerdede kuruydum ama korkuyorum bişeymi oldu diye sağolun inşallah dediğimiz gibidir

Henüz çok yeni ondan mideniz bulanmıyor dur.. Bahsettikletiniz benimde ilk hamileliğimde vardı bu sefer yok mide bulantısıda son iki gündür hafif sinyal vermeye başladı, yeni 6 haftalık oldum ben..

Henüz çok yeni ondan mideniz bulanmıyor dur.. Bahsettikletiniz benimde ilk hamileliğimde vardı bu sefer yok mide bulantısıda son iki gündür hafif sinyal vermeye başladı, yeni 6 haftalık oldum ben..
Maşallah Allah kucağınızada almayı nasip etsin İnanın o kadar çok yorgunum ki kürtaj olmaktan bıktım Keşke Bebeğim benimle kalsada her gün miğde bulantısına razıyım hep kayıp olunca bu belirtisizlik korkutuyor beni

sağlıcakla kucağına alirsin inşallah kuzum.. hamileliğin bi günü bi gününu tutmuyor bigun iyiyim diyorsun ertesi gün kötü bunları düşünüp stres yapmayın kendinize hamileliğin tadını cikarin

Her gebelik aynı olacak diye bir kaide yok, kötü şeyler düşünmeyin. Her bünye farklı olsa da bu kadar erken de belirti olmaz zaten göğüs büyümesi vs 2.trimesterda olur. Siz sıkmayın canınızı, inşallah rahat bir gebeliğin habercisidir. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

İnşallah canım Allah gönlümüzün istediğinin en hayırlısını nasip etsin tüm hamile arkadaşların .

merhaba, benim hamileliğimin ilk dönemleri de sizinki gibi mide bulantısız geçti. Hatta mide bulantısı sadece bir hafta falan sürdü o da 10 ya da 12 haftalarda falandı. gögüs kararmam da 20. haftama falan denk gelir. her hamileliğin belirtileri farklı olabiliyor. korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. içiniz rahat olsun :)

Çok teşekkür ederim inşallah bendede sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…