• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ama bakireyim

43 yaşındayım, 19 yıllık evliyim, 2 çocuk sahibiyim, vajinismus değilim ve halaaa bakireyim.

aslinda normal dogum yapsa belki kendine güvenide yerine gelir neden illaki sezeryan anlamis degilim

ben de hamileyim hatta ikinci kez.:delphin:
ama bende bakireyim..doğumda gelecek kanım nasipse:Saruboceq:
bende şükür vajinusmus yok sadece zarım esnek..kaydirigubbakcemile4
her ilde degisik adetler vardır adanada bayrak asma ğece olay tamamlanınca usulca anne ile beraber bayrak indirilir herkes anlar artık karı koca olmusturlar antepte ise cok eskiden önce gelin ile damat beklenirmis simdi öyle bir sey yok simdi gelin ile damat olay tamamlanınca annesini arıyor damat biz iyiyiz diyor merakla bekleyen kız anasına ise sabah bir tepsinin icinde katmer ortasınada seker konularak götürülür bu kızınız bakire tam katmerlenmis ve seker gibiydi demek dogumdan sonra sanada gönderelim ama seker yerine bebek sekeri koyalım :emir_bebek: ne güzel iki zor isi bir arada bitireceksin insallah sağ saglim kucağınada alırsın bebegini a.s.

43 yaşındayım, 19 yıllık evliyim, 2 çocuk sahibiyim, vajinismus değilim ve halaaa bakireyim.
bir katmerde sana gönderelim diyecegimde sen katmer sevmiyorsun heralde 19 yıldır yapmamısınız bundan sonra yapacağınızıda düsenemiyorum

ne rahat söleybılıorsun bunu bence utanmalısın ..

niye utansın Allahın ona verdiği bedenle ilgili, kocasıyla seks yaşamlarını anlatmamış sonuçta. bilimsel bir gerçeği yazmış kendisiyle ilgili. ayrıca ikinci mesajınızda bunu yazmanız hakikaten tebrik edilecek birşey.

konuyla ilgili ise kocayı tebrik ederim cidden başka biri yoksa ve 12 sene boyunca bişi olmadıysa...

arkadaslar benimde sizlerle paylasmak istedigim bi konu var kac kisinin basina geldi bilemem ama ben ilk duydugumda $oka ugramistim.bi arkadasimda bakireydi ama hamile kaldi.vajinismus sorunu degildi ondaki.kusur gormeyin nasil anlatacagimi bilmiyorum.sevgilisiyle sevisirken olmus.sexy tamamlamadilar ama erkegin organi kizin vajina bolgesinde oldugu icin spermlerde canli olduklari icin bakirede olsada bi esneklegi varmis yinede spermler toplanip kiz hamile kaldi arkadaslar.ogrendigimde $ok gecirdim:1shok: doktorada kendim sordum inanamadim cunku benden sakladiklarini zannettim doktorda boyle biseyin milyonda bir oldugunu soyledi.kiz okuyodu cok kucuktu mecburen aldirmak zorunda kaldi.2sene bu sekilde iliskilerini surdurduler allahtan suan evliler ve bir bebekleri oldu:1rolleyes:sadece paylasmak istedim yanlis bi kelime ettiysem affolaa.s.

annneeemm ben bu konuyu biliyorum kaydirigubbakcemile3.benım eski çalıştığım bir hastanede safiş diye bir abla vardı 2 tanede benm boyum kadar kızı var hani :delphin:bize bende kzım kızım diyip duruyor biz nasıl makaraya alıyorduk varya inanmıyoruz ya:)bende dedim olur mu boyle sey arastırdım felan tabi kafaya koydum ya:delphin:.annem bı baktım doğruymus.boyle bırsey olabiliyormuş.doğumda bile yırtılmams hanı sezeryan felan olsa ok dicez ama yok yani ikiside normal...
kadın oyle kız kız dolaşıyor süper bence...:dance::tomato::dance::tomato::lepi:

bende 2 düşük sonrasında 1 kürtaj oldum doktorum kürtajda halen bakire olduğumu söyledi sebepte 7 kat dedikleri zar.kürtaj olmasaydım mecburen dr yine bu şekilde zarın delinmesi gerekecekti dedi çünkü inanılmaz acılar çekiyordum.her şerde bi hayır vardır benim bebeklerim 2 aydan fazla yaşamıyordu düşük oluyordu.kürtajdan sonra bu sorun kalmadı.rabbim bu konuda kimseyi darda koymasın.

he vallaha bence de utanilcak hic bi sey yok
okuma yazma kardesim sende Allah Allah
kotu bi sey mi yapmis sana ne be aaaaaaa

aslinda normal dogum yapsa belki kendine güvenide yerine gelir neden illaki sezeryan anlamis degilim

vajinismuslu kadınlardan normal doğum yapan var mı bilmiyorum ama eğer yapan varsa bana anormal gelir...çünkü kaslar kilitleniyor,içeri nasıl bişey giremiyorsa içerden de birşey çıkamaz gibi geliyor bana...mantık olarak böyle olması lazım..

allah korusun ya!!! kadın kabullenmıs de erkek nasıl(!!!) 12 sene dayandı acaba? oral falan mı yapıyorlar??? fazla mı özel oldu ne... :))

Back