- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
Bence de gidip alabilirGebzeyle maltepe ritim istanbul arasi uzak degilki hatta tek vasita var ben hergun gidiyorum.esinizde alabilir bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de gidip alabilirGebzeyle maltepe ritim istanbul arasi uzak degilki hatta tek vasita var ben hergun gidiyorum.esinizde alabilir bence.
Tadı aynı olmaz canım, hamuruna ne katıyorlarsa olmuyor. Ben de evde birçok kez denedim sevdiğim kurabiye tariflerini farklı farklı tariflerle ama yok olmuyor yani.Evet yok tutmuyor her gördüğümü denedim kurabiye fırınına döndü mutfak. Yok! O tat olacak, poşette komşu fırın yazacak! Hamilelik tam bir delilik imiş.
O zaman simdiden afiyet bal şeker olsun kuzuna yarasınGerçekten çok ponçiksinizarkadaşımla anlaştık yarın akşam iş çıkışı otobüse verecek. Bayrampaşa avm den alıp Bayrampaşa otogarına. Metroyla kolay da olacak. Gerçekten sağolun teklifiniz bile yeter
![]()
Bence de gidip alabilirMümkünlük kısmını anlayabilmeniz için çok fazla ayrıntı ve bilgi vermem gerek. Dinlemek istemeyebilirsiniz
ama hallettik neticede. Konuyu açmadan otobüs fikri aklıma gelmedi
![]()
Yaaa ağlarım valla şöyle tanımadığınız insanlara iyilik teklif etmeyin alışkın değil bünyemHalletmenize sevindim :) eger tekrardan aserirseniz bende alabilirim hergunum oralarda geciyor![]()
İzmit’in neresindesiniz? İstanbuldan oraya giden bir arkadaşım var sürekliYa ne ponçiksiniz. Arkadaşım gönderecekti ama kendi evine giderken paramparça olmuş gönderemedi. Kargoda herhalde un ufak olur![]()
Yaaa ağlarım valla şöyle tanımadığınız insanlara iyilik teklif etmeyin alışkın değil bünyemçok sağolun
Valla ağlıycam ya sağolunİzmit’in neresindesiniz? İstanbuldan oraya giden bir arkadaşım var sürekli
saçma gözüktüğünün farkındayımben komşu fırın kurabiyelerine İstanbul’da aşıktım. istanbuldan İzmit’e taşındım çok uzaklarda kaldı o minnoş kurabiyeler
inanır mısınız yatıyorum kalkıyorum aklımda kepekli vişneli kurabiye. Hamilelerle dalga geçerdim o ne öyle kıtlık var gibi tutturuyorlar illa aklına düşen şeyi yemesi mi gerekiyor diye. Canın çikolata yiyorsa hurma yersin nolcak
atıp tutmalarıyla geziyordum. binbir türlü kurabiye yaptım unutmak için. Yok unutamıyorum
eşim gidip alayım diyor ama şehir değiştiremeyeceği bir tempoya girdi son zamanlarda. Aradım gönderir misiniz diye gönderemeyiz dediler. Arkadaşlarımdan birini aradım bana gönderir misiniz diye. Kargoya vermeden paramparça olmuşlar ben kendim getireyim dedi atayamıyorum ne zaman geleceksin diye de.
Lütfen biri o kurabiyeyi yemiş ve seviyor olsun tarifini merak etmiş ve denemiş olsun ve buraya yazsın lütfen . Yine ban yiyeceğim yanlış yere konu açtım diye![]()
Ona söylerdim ben alır gönderirdim onunla. Orda oturuyor ama İzmit’in neresinde bilmiyorum. Benim de canım kovan fırının Elmalı kurabiyesini çekti geçende. İstanbul’da yaşayanlar bilir kovan da çok güzeldirValla ağlıycam ya sağolunGebze’de yaşıyorum. Ama istisna bir zaman dilimi içindeyiz eşimin iş yoğunluğu gittiğinde onu kullanacağım gerçekten çok çok teşekkür ederim
![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Dün rüyamda vişneli cheescake yiyordum ama nasıl bi yemek. O vişneleri teker teker ve büyük bir zevkle ağzıma atıp bi de parmaklarımı yalıyordumsaçma gözüktüğünün farkındayımben komşu fırın kurabiyelerine İstanbul’da aşıktım. istanbuldan İzmit’e taşındım çok uzaklarda kaldı o minnoş kurabiyeler
inanır mısınız yatıyorum kalkıyorum aklımda kepekli vişneli kurabiye. Hamilelerle dalga geçerdim o ne öyle kıtlık var gibi tutturuyorlar illa aklına düşen şeyi yemesi mi gerekiyor diye. Canın çikolata yiyorsa hurma yersin nolcak
atıp tutmalarıyla geziyordum. binbir türlü kurabiye yaptım unutmak için. Yok unutamıyorum
eşim gidip alayım diyor ama şehir değiştiremeyeceği bir tempoya girdi son zamanlarda. Aradım gönderir misiniz diye gönderemeyiz dediler. Arkadaşlarımdan birini aradım bana gönderir misiniz diye. Kargoya vermeden paramparça olmuşlar ben kendim getireyim dedi atayamıyorum ne zaman geleceksin diye de.
Lütfen biri o kurabiyeyi yemiş ve seviyor olsun tarifini merak etmiş ve denemiş olsun ve buraya yazsın lütfen . Yine ban yiyeceğim yanlış yere konu açtım diye![]()
Çok mu güzelOna söylerdim ben alır gönderirdim onunla. Orda oturuyor ama İzmit’in neresinde bilmiyorum. Benim de canım kovan fırının Elmalı kurabiyesini çekti geçende. İstanbul’da yaşayanlar bilir kovan da çok güzeldir
O da çok güzel. Hatta eskiden daha güzeldiÇok mu güzelneyse ben önce şu vişneli krizini atlatayım ondan da alırım
![]()
Valla dizilerde falan izlerdim arkadaşlarım eşimi sabahın köründe şunu almaya gönderdim falan derdi. Şımarıkça gelirdi bana. Sanki aşermek bir meziyetmiş gibi anlatılması komik gelirdi falan. Aman ya Rabbim bu nasıl bir tükürdüğünü yalamaktır. Böyle şey gibi, çok susadığında canının sadece su istemesi gibi. Hücrelerim verdiğim herşeye burun kıvırıp şu vaziyetteYa nasıl oluyor bu deli gibi o şeyi istemek ya?
Ben hamileyken hiç aşermedim.
Bir defa canım karpuz istedi onda da deli gibi değildi sıcaktan bunalmıştım.
Haziran ayıydı kocaman karpuzu taşıyamam da tüh derken çeyrek karpuz kesip sattıklarını gördüm. Marketten geçerken aldım geçtim evde yedim.
Resmen eksik hissediyorum kendimi böyle aşermediğim için![]()