Bel ve kasık ağrılarım yok denecek kadar az,gögüslerim çok şişti ve ağrıyor.Onun dışında birşey yok.Ben testi pazartesi yaptıracağım.O zamana kadar belki cesaretim gelir.Hala negatifi duymaya hazır değilim.Çok korkuyorum canım.Sen biraz duygularından bahset,annelik hissi nasıl bişeymiş???
Gözünaydın canımmm:teytey::teytey:
Bugün aldığım 2.gebelik haberi bu onun için herhalde gözlerim doldu senağlamakendim hamile kalmışım gibi seviniyorum yaaa allah kucağına almayıda nasip etsin son günlerde sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor bana canım sıkkın ama sizleri duyunca yeniden umutlanıyorum bana da dua et ne olur
seharim burdan da tebrik edeyim canım. allahım diğer arkadaşlarımıza sa göstersin inşallah...
canım benim 12. gün değerim 426 idi. üçüz hamileyim ben !!!!!!!!!!!!!!!
senin de test sonucunun 2 günde 2 ye katlanacağını düşünürsek hemen hemen aynı değerlere gelecek. ben de seybay gibi ikiz ihtimali vermiyorum. hakkında hayırlısı ne ise o olsun. ben de ikiz olarak düşünmüştüm hep ve öyle alıştırmıştım kendimi. 3 kese görünce ben, eşim ve en çok da doktorum şok olduk. hiiiiiiççç beklemediğimiz bişeydi. gözlerimiz yerinden fırladı inan.beni dr.um test tarihinden donra 10 günde çağırmıştı. keseleri o zaman gördük. kalp atışlarını da ondan sonraki 2. haftaya vermişti. sana söyliyim keseleri görünceye kadar içinde hep bi kıpırtı ve korku olacak. görünce bu seferde kalp atışlarını duyana kadar aynı korku devam edecek. onu da atlatınca başka korkular saracak...... ben 2 sene uğraştım sayılır bebek için ama hamile olduktan sonrası inan daha zor ve karmaşık. biz kadınların derdi hiç bitmeyecekmi??????????
Aman Allahım!!!
Canım çok çok tebrik ederim..İnanki çok sevindim adına...
Kız ne yaptın sen...belirtim yok belirtim yok diyordun..Bak sana bir değil fazlasıyla bebişler geliyor..Kız bu üçüz dördüz falan olmasın..Benim 12.gün değerim 687 idi.Doğal olarak 2 ye katlanacağını düşünecek olursak benim değere yakın değer çıkıyor.İkiye ihtimal vermiyorum..Muhtemelen üçüz gebelik olabilir...
Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin inşallah hayatım..Kendine çok dikkat et..Gerisi allahın takdiri..Şahin sonuçtan 2 hafta sonra çağırdı keseyi görmeye...O zaman 5+5 günlüktüm... Son adet tarihin baz alınıyor hesaplama yaparken bebeklerin gelişim safhası da önemli tabi...Bilgin olsun..
Canım tekrar tekrar kutlarım seni ve aileni...
bugun transferımın 10. gunuydu test yaptım ve sonuc 240.46 pazar gunu testi yenılıycez ınşallah ıkı katına cıkar cok mutluyum Allah herkese nasip etsın:dance::dance:
canim benim yaaa insallah kucagina aldigin gunleride goruceksin...Şeniz
canım benim tebrikler.
çok mutlu oldum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?