seherim
hayırlı olsunnn
allah sağsalim kucağına alamayı nasip etsin inşallah
cok tesekkur ederım canım cok sagola.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seherim
hayırlı olsunnn
allah sağsalim kucağına alamayı nasip etsin inşallah
bugun transferımın 10. gunuydu test yaptım ve sonuc 240.46 pazar gunu testi yenılıycez ınşallah ıkı katına cıkar cok mutluyum Allah herkese nasip etsın:dance::dance:
GÜZELLER GÜZELİMM
GERÇEKTEN TÜM KALBİMLE SENİ TEBRİK EDERİM...
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
İNŞALLAH SAĞLIKLI PIRIL PIRIL İKİZLERİN OLUR...:CüvCüv::CüvCüv:
CANIM ARKADAŞIM SENİ ÇOK SEVİYORUM
a.s.
canım benım teşekkur ederım dun jale hanımı aradım perşembe gel dedı sabahda şahıne gıttım oda yokmuş amelıyattaymış ama sekreterı 15 gun sonra bız caırıyoruz dedı dun 12.gun kan testi 708.9 cıktı
sen nasılsın agrın varmı:tomato:
canım benım teşekkur ederım dun jale hanımı aradım perşembe gel dedı sabahda şahıne gıttım oda yokmuş amelıyattaymış ama sekreterı 15 gun sonra bız caırıyoruz dedı dun 12.gun kan testi 708.9 cıktı
sen nasılsın agrın varmı:tomato:
bugun transferımın 10. gunuydu test yaptım ve sonuc 240.46 pazar gunu testi yenılıycez ınşallah ıkı katına cıkar cok mutluyum Allah herkese nasip etsın:dance::dance:
canım cok teşekkür ederım aslında ben ıkız ıstıyorum cunku ücüz olursa doktorlar sonlandırır dıye yoksa tabıkı kac tane olsa ısterım hayırlısı artık canım sen şuan kac haftalık hamilesin doktor ücüzler ıcın sonlandıralım dedımı ben en cok ondan korkuyorum bu kadar bekledıkden sonra hıcbırınden vazgecmek ıstemem
allah kucağına almayı nasip etsin ne mutlu sana bende yakında acıbademde yaptırmayı düşünüyorum hangi doktoru önerirsin birde maliysi ne kadar oldu
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşursun. Benimde değerim içk ölçümde yüksekti ve dr un dediği gibi 3 embriyo tutmuş görünüyordu aynı endişeleri bende yaşadım 1 hafta boyunca sonlandırılmasına kıyamıycaktım ama 3 taneyide hem nasıl taşırım nasıl bakarım diye endişeleniyordum 1 hafta sonra kalp atışı için gittiğimizde 3. kesenin yok olduğunu gördük tutunamadı. şimdi ikiz bebeklerim olucak inşallah bunları sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana ve isteyen her keze yaşatsın hamileliğin her aşamasını.