Hamileyim aldirmam gerek acil yardım

nalyeccc123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
9
-7
1
22
Yaklaşık bir aylık hamileyim test yaptım defalarca pozitif cikti. Düşürmem gerek öğrenciyim erkek arkadaşım istemiyor ayrılmıştık zaten bu meseleyi halletmek için tekrar denedik olmadı çok narsist biri dogursam bebek için daha kötü. Düşürmek için hap arıyorum bulamıyorum elinde olan yada bulabilen varmi bana ulaştırsın lütfennn

Yaklaşık bir aylık hamileyim test yaptım defalarca pozitif cikti. Düşürmem gerek öğrenciyim erkek arkadaşım istemiyor ayrılmıştık zaten bu meseleyi halletmek için tekrar denedik olmadı çok narsist biri dogursam bebek için daha kötü. Düşürmek için hap arıyorum bulamıyorum elinde olan yada bulabilen varmi bana ulaştırsın lütfennn
Hastaneye gitmeni tavsiye ederim tehlikeli bir durum evde birşey yapmaya çalışma lütfen doktor var hastane var hangi devirde yaşıyoruz düsürmek ne demek canını tehlikeye atıyorsun

İlişkinin yasalı yasal olmayanı diye ayırmak? Cinsellik bekar/ evli, belli yaşta herkese haktır. Kürtaj da öyle. Evli değilsen kürtaj yapmam gibi bir yaklaşımı benim anlamam mümkün değil. Bu zihniyetle münakaşayı bırakalı çok oldu. Selametle.

İlişkinin yasalı yasal olmayanı diye ayırmak? Cinsellik bekar/ evli, belli yaşta herkese haktır. Kürtaj da öyle. Evli değilsen kürtaj yapmam gibi bir yaklaşımı benim anlamam mümkün değil. Bu zihniyetle münakaşayı bırakalı çok oldu. Selametle.
Tabi canım herkes keyfine göre ilişkiye girsin korunmasın üstüne üstlük sonra devlet benim bebeğime kürtaj yap bu kıyım değilde nedir acaba? Kimse ilişkiye girmeyin demiyor bari korunsular çok zor değil

18 yaş üstüyseniz kendı kararınızla yapıyorlar devlette de kürtaj die biliorum hastaneye gidip bilgi alın saglıgınızı riske atmayın .

Yasınız tutmazsa aileden evliysenız eşten izin alıyorlar .

Nasıl ki bekara sprayl takıyor devlet kürtaj da yapıyordur illa ki

Tabi canım herkes keyfine göre ilişkiye girsin korunmasın üstüne üstlük sonra devlet benim bebeğime kürtaj yap bu kıyım değilde nedir acaba? Kimse ilişkiye girmeyin demiyor bari korunsular çok zor değil
Herkes sizinle aynı bakış açısına ve inançlara sahip değil. Korunsanız bile hamile kalma riski var. Beni alıntılamayın cevap vemek muhatap olmak istemiyorum

Herkes sizinle aynı bakış açısına ve inançlara sahip değil. Korunsanız bile hamile kalma riski var. Beni alıntılamayın cevap vemek muhatap olmak istemiyorum
Ben kendi yorumumu yaptım zaten cevap veren sizdiniz yani siz benimle muhattap olmayı tercih ettiniz. Bebeğe kıymanın inançla ne ilgili var doguramayacaginiz ilişkilere girmeyin giriyorsanizda korunun bunun aksini niye savunuyorsun anlamadım. Korundugu halde hamile kalsaydı ona bir lafım olamazdı zaten en azından üstüne düşeni yapmış derdim ama hem korunmadan ilişkiye girip hemde hamile kaldıktan sonra o bebeği aldırmak kıyımdan başka bir şey değildir

Ben kendi yorumumu yaptım zaten cevap veren sizdiniz yani siz benimle muhattap olmayı tercih ettiniz. Bebeğe kıymanın inançla ne ilgili var doguramayacaginiz ilişkilere girmeyin giriyorsanizda korunun bunun aksini niye savunuyorsun anlamadım. Korundugu halde hamile kalsaydı ona bir lafım olamazdı zaten en azından üstüne düşeni yapmış derdim ama hem korunmadan ilişkiye girip hemde hamile kaldıktan sonra o bebeği aldırmak kıyımdan başka bir şey değildir
Devlet hastanelerinin genel tutumundan bahsediyoruz konu özelinden değil, ampülle ne alakası var diyen sizsiniz.

Devlet hastanelerinin genel tutumundan bahsediyoruz konu özelinden değil, ampülle ne alakası var diyen sizsiniz.
Ben ampulcu değilim ama eğer devlet büyüklerinden biri olsaydım korunmasız ilişkiye giren ve aldırmak isteyen kişilerin çocuk sahibi olma yetkisinin alınmasını isterdim bu oyuncak değil insanlar ne zorluklarla evlat sahibi oluyorlar ya da doğurup devlet yurduna atanlar aynı şey geçerli. Bu benim düşüncem

Ülkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
Bilmeden konuşmayın yapmıyorlar işte sadece bebekte bir problem varsa. O da yine başka bir hastaneye gönderiyorlar. Tecrübe ettim ki söylüyorum, bilmeden konuşmuyorum yani

Devlet hastanesi zorunlu olmadıkça kürtaj yapmıyor. Sağlık kaydına da zaten işleyecek özelde olsa devlette olsa. İşlemese bile ilerde bir gün gebe kaldığındada sorulacak ilk mi diye doktorlar tarafından. Saklanması mümkün değil

Ülkede yasal olmadan girilen iliskilere devlet kürtaj yapmiyor evet ama evliyseniz yapıyor ampulle ilgiisi yok yanı. Bu ne cahillik korunma diye vir şey var korunsaydiniz bir cana kıymak bu kadar kolay mı yazık
Ayrıca korunup korunmamak beni ilgilendirir. Devlet bana yasal hakkımı vermek zorunda. Ve yasada 'yasal ilişki' diye bir ibare yok. Ya eşim doğumuna yetişip imza atamadığı için tiplerini bile bağlamadılar be üstelik doktorlarla telefonda görüştüğü halde.

Şimdi sadece bu iki mesajı alıntıladım, çok dikkatimi çekti.
İlişkiye yasal olarak bakmak ayrı bekar veya evli diyip herkese haktır demek ayrı bir zihniyet.
Pardon da bu yazdıklarım şimdi sadece bu iki arkadaş için değil bu fikirde olan herkes için.

Sizler hayatınızı SADECE anayasal veya insanlık hakkı olarak mı şekillendiriyorsunuz?
Nerde bizim dinimiz? Yasal olarak evliyse, bu demek oluyor ki dinimizede uygun (dini nikahta kıyılmıştır herhalde), cinsellik yaşayıp istemeyerek hamile kalıp kürtaj yaptıra bilir.

Ama o kadar milletimizin midesi genişlemiş hazmetmeleri o kadar hızlı ki, bekar olsun genç olsun ne var sanki sevgilisiyle yatsın kalksın diyor.
Bu düşünceyede modernlik diyorlar diğerlerinde yobaz..

Ha şu da doğru, madem bu halt yenilmiş kürtaj olunacak, devlet imza alıp kürtaj yapa bilir.
Ammmaaa işte buraya yine din işin içine giriyor, dinen olmaması gereken bir şey.
Sadece devletimizi değil dinimizide korumak önemli..

Back
X