Arkadaşlar lütfen yardım edin. Birisi 28 aylık diğeri 10 aylık iki tane oğlum var. Aralarında tam 1,5 yaş var.. İkinci hamileliğim o kadar zor geçmişti ki... Bazı sebeplerden dolayı doğum sürecini katınvalidemin yanında geçirmek zorunda kaldım eşim de iş dolayısıyla sürekli şehir dışındaydı. Ve bana ikinci bebe ği aldırmam için sürekli psikolojik baskı uyguladılar, diğer çocuk çok küçük onun hakkına gireceksin sen ikinci çocuğa bakamazsın vs. vs... Allah korkusu olduğu için aldırmadım ve doğurdum. Ama doğum sürecim çok zor geçti. İlk doğumum sezeryan olduğu için ikinci doğum için en az 2-3 yıl gerekiyormuş. 7.aydan sonra çok zor günler geçirdim. Dikiş bölgem aşırı acıyordu ve şişmişti
hele son ay zor yürüyordum çok şükür ikşnci bebeği mi de doğurdum sezeryanla. Ve sezzeryan iyileşme sürecimde ilk doğuma nazaran çok zor geçti. Uzun bir süre doğrulamadım yani çok sıkıntılı bi süreç geçirdim. Ve doğum sonrası doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Regl dönemim çok düzensizdi, 1,5-2 ayda adet görüyordum ve bu duruma alışmıştım. Bu ay çok ağrım vardı dr a kontrol e gittim ve ultrasonla baktı 8 haftalık HAMİLESİN dedi
(( donakaldım... Nasıl dr bey bn korunuyordum dedim, dr da şaşırdı hamile kalmama... Ve ben çok korkuyorum arkadaşlar... Hala sezeryan bölgem ara sıra sızlıyor ve ben tekrar Doğurmaktan korkuyorum... Benim sağlığım ve ufak çocuklarım var. Ve biz eşimle yeni bi şehre taşındık. Ailelere de pek güvenemiyorum herkesin sorumluluğu var.. Doğum sürecinden vee sonrasından kendime güvenemiyorum. Çünkü ikinci hamileliğim çok zor geçmşti ve ben şu an kendime gelmiş değilim.. Allah korkum olmasa hemen gider aldırırım bebeği ama büyük günahlardan kürtaj... Çok zor süreçteyim bana yardımcı olur musunuz yoksa aklımı kaçırcam.. Eşim karar ı bana bırakıyor.. Sizce aldırayım mı???