-
- Konu Sahibi Gokkusagisavascisi
Arkadaslar adetine 2 gün var dayanamayıp test yaptım anlayamadım hamilemiyim çizgi silik ne olur yardımcı olun
kızlar mrb bende hamileyımmm çok şükür daha cok yenıyız. cok mınık de olsa lekelenmelerım oluyo, benım gıbı olan var mı acaba ???
Gittim canım doktora hatta sonrasında kanamam bıle oldu cok şükür iyi şimdi hersey, senın nası gıdıyo varmı bulantılar kasık ağrıları falan, benım kasıklarım agrıyo batmalar oluyo doktor da normal dedı rahım buyudugu ıcın yapıyo.mutlaka doktoruna danış canım, leke olduğuna emin misin? koyu akıntı da olabilir. rengi koyu ise korkmaya gerek yok diye biliyorum ama riskli dönemdesin mutlaka doktora danış bu konuyu
Gittim canım doktora hatta sonrasında kanamam bıle oldu cok şükür iyi şimdi hersey, senın nası gıdıyo varmı bulantılar kasık ağrıları falan, benım kasıklarım agrıyo batmalar oluyo doktor da normal dedı rahım buyudugu ıcın yapıyo.
slm kızlar ben de hamileyim ve bugün doktora gittim. doktor kesenin altında kanama gördü progestan verdi. aranızda benim durumumda olan var mı?
Kan testinde idrar testinde bunlar hamilemiyim lütfen yardımcı olun seçilebilir miyim
bu dönem riskli diyorlar, genel olarak nelere dikkat etmek lazım bilenler söylerse çok memnun olurum..
Evet ya bulantıcok fenaymıs kuzenimde hamile o da resmen kabla gezıyo sürekli bulanıyo. Allah yardımcımız olsun meleklerimiz iyi olsun da inşallahvalla son bir haftadır çok fena bulantım var canım, acayip yani. kasık ağrıları normal. geçecek. benim de öyleydi. aramızda bir hafta var :) sen beni takip et :) bulantı ilacı işe yaramadı bende. mecbur dualara sığınıp işe geliyorum işte
Ya kızlar ben sata gore beş haftalık hamileyiz beta degerim 15000.00 bu çıktı nasıl çok mu birde kalp atışını keseyi gorebilirmiyim
Evet ya bulantıcok fenaymıs kuzenimde hamile o da resmen kabla gezıyo sürekli bulanıyo. Allah yardımcımız olsun meleklerimiz iyi olsun da inşallah
ağır kaldırma, zıplama, hoplama. ağır ev işi yapma. çok sıcakta kalma. protein ve sebze ağırlıklı beslen. her gün süt peynir ve yumurta şart. folik asitini mutlaka iç. vitamin ihtiyacın varsa ek olarak ilaç şeklinde al. düşük tehliken olup olmadığını doktorunla konuş ve risk varsa önlem al hepsi bu kadar şimdilik canım :)
Çook teşekkürler bilgiler için canım
Selamlar dun dr a gittim ancak regl tarlhim hala grlmedi aslinda:) dr cok erken su anda haftaya gel dedi, iki tupumde de catlamis yunurta gordu hangisinde bebek var bile jykruz kese gorunmedi cunku cok kucuk okdugundan:) beta kontroku istedi dun tekrar verdim 2 gun arayla haptirdigim testler 30\102\292 sekkinde cikti dun 292 cikti henuz biraz daha brkleyecgiz yanii dis gebelik ya da kimyasal gebelik okup olmadigini su asamada anlamamm sizce mumkun mudur? Bilen yasayan varsa iletebilirse cok sevinirim. Bugun regl gunum normalde dun 292 sonucu aldik, rakamlae bisey ifade eder mi bilmiyorum ama paylasayim dedim.. Su anda keseyi gorup her sey nor al duyene kadar dr rndisem bitmicek:) sizler keseyi ne zaman gordunuz mesela?nasıl gidiyor bebekin bakalım :)