- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çıkmış galiba hamilesin dikkat ey kendine birkaç gün bekle ya da kan testi yapKızlar beklenen bat 20 aralıktı hala regl olmadım 5 gün gecikti az önce test yaptım bi bakar mısınız ben inanamıyorum göz yanılması mıyoksa bu testte hep böyle mi çıkıyor markası devita
Hemen çıktı inşallah rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın❣5 dakika içersinde çıktıysa bebiş geliyooor ikinci çizgi baya belirgin hayırlı olsun tebrik ederim❤❤ Darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına amiin
![]()
Teşekkür ederimSilik çıkmış galiba hamilesin dikkat ey kendine birkaç gün bekle ya da kan testi yap
İnsllah ama devita testi birini de yanıltmış pek ümidim yok açıkçasıYeni seneye kalabalık giriyorsunuz Teste bakılırsa hayırlı olsun![]()
Hamilesin belirgin sekilde gorunuyor aslinda kan versen kafan rahat eder![]()
İnsallah öyledir çok teşekkürler adet olmazsam kan vereceğim pzt günü 0.100 ü görüp yerime oturmak istemiyorum çünküHamileain tebrik ederim bi kan testi yaptır![]()
Canım benimki senin kinden çok çok daha silikti çok zor görüyordun ertesi gün kan verdim pozitif çıktı korkma baya belirgin çıkmış seninki hiç doğrudurİnsallah öyledir çok teşekkürler adet olmazsam kan vereceğim pzt günü 0.100 ü görüp yerime oturmak istemiyorum çünkü![]()
İnsallah öyledir çok teşekkürler adet olmazsam kan vereceğim pzt günü 0.100 ü görüp yerime oturmak istemiyorum çünkü![]()
Bence de hamilesinİnsllah ama devita testi birini de yanıltmış pek ümidim yok açıkçası![]()
hayırlı olsun hamilesiniz.
ama kesin sonuç için kan testi verirseniz daha iyi olur![]()
Hamilesin belirgin sekilde gorunuyor aslinda kan versen kafan rahat eder![]()
Hamileain tebrik ederim bi kan testi yaptır![]()
canım benim görünene göre minik bir misafirin var...sağlıkla gelsin büyüsün gözün aydın...
İnsallah çok teşekkür ederimAma adetiniz 5 gün gecikmiş daha belirgin çıkması lazımdı diye düşünüyorum.benim öyle oldu çünkü , bence bi kan verin kesinleşsin. İstiyosanız eğer inş hamilesinizdir![]()