Anladım canım bu gece uyuyamassım heycandan yrn sabh hayrlı haberlerini bekliorz bnce hamişsn bu kadar test yanılıo olamaz :)Umarim yanilmiyorlar yoksa bidaha yapmam asla
Aynen ya her an aklimda :) ins dediğin gibidir inş :) bakalim sonuç kacta alinacak :)Anladım canım bu gece uyuyamassım heycandan yrn sabh hayrlı haberlerini bekliorz bnce hamişsn bu kadar test yanılıo olamaz :)
Ahahh bilmemöi bnde bu ay kaç tane yaptm hep nagatf ne doktra gidebiliorm nede test yapabiliorum
Hcg 12 ckti negatf miAnladım canım bu gece uyuyamassım heycandan yrn sabh hayrlı haberlerini bekliorz bnce hamişsn bu kadar test yanılıo olamaz :)
Ya maalesef sonuc alamadım neymiss cihaz bozulmusmusss yarinmisssAynen ya her an aklimda :) ins dediğin gibidir inş :) bakalim sonuç kacta alinacak :)
Hcg 12 ckti negatf miYa maalesef sonuc alamadım neymiss cihaz bozulmusmusss yarinmisss
Adetin geçti mi? Benim bildiğim kadarıyla 2 gün sonra testi tekrarlamak gerek yükselme olursa hamilesindir.Hcg
Hcg 12 ckti negatf mi
Asil adet günüm bugun ve adet olacm diye odum kopuyorYa maalesef sonuc alamadım neymiss cihaz bozulmusmusss yarinmisss
2 gun gctiAdetin geçti mi? Benim bildiğim kadarıyla 2 gün sonra testi tekrarlamak gerek yükselme olursa hamilesindir.
Testi tekrarlaman gerek yukselme olmuş mu diye2 gun gcti
Yaaa inanmiorm bende heycanli heycanli geldm hemen sonuc ne diye :)Ya maalesef sonuc alamadım neymiss cihaz bozulmusmusss yarinmisss
Benim cok duzensiz hic belli olmuyor normalde olmam lazimdi en son 16 ekimde adet gordm ama hic bu kadar gecikme olmadi gecen hafta iki kere yest yaptm negatf cikti bu saaten snrada ztn gebelik yoktur doye dusunuorm muhtelemen baska bir sknti vargünaydın tatlım senin ne kadar var adet tarihine? Allah gönlüne göre versin inş. akışına bırakmak lazım belki ama gel gör ki öyle olmuyor. Düşünmeden yapamıyor insan
Sorma ya bende ne heyecanla uyanmistim.. Cihaz bozulmasi çok saçma geldi ya sanssizlik benim icinYaaa inanmiorm bende heycanli heycanli geldm hemen sonuc ne diye :)
Hakket yaaa :))Sorma ya bende ne heyecanla uyanmistim.. Cihaz bozulmasi çok saçma geldi ya sanssizlik benim icin
Karnim agridikca adet ololacm diye çok korkuyorumHakket yaaa :))
Benim cok duzensiz hic belli olmuyor normalde olmam lazimdi en son 16 ekimde adet gordm ama hic bu kadar gecikme olmadi gecen hafta iki kere yest yaptm negatf cikti bu saaten snrada ztn gebelik yoktur doye dusunuorm muhtelemen baska bir sknti var
Aynen canim cok yogun bi sekilde akintim var ama muayene icin cok cekiniyorumçok zaman kaybetmeden doktora git bari canım. Dediğin gibi bir sıkıntı olabilir. Bizde 2 aydır deniyoruz 1- 2 ay daha olmazsa doktora gidicem ihmal etmemek lazım
Aynen canim cok yogun bi sekilde akintim var ama muayene icin cok cekiniyorum
Yasasinnn gozun aydin tatlim :) Ahllah saglikla kucagina almayi nasip etsinHamileyimmmmmDeger 1339 çıkmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?