CNm cok teşekkürler ederim .. Darısı tum isteyenlerin basına ins :)Yasasinnn gozun aydin tatlim :) Ahllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin tatlim en yakin zamanda islh :))) hamilelrin duasi kabul olurmus bizlerede dua edin bol bol :)CNm cok teşekkürler ederim .. Darısı tum isteyenlerin basına ins :)
Etmez Olur muyum hic en içten dualarım sizinle :)Amin tatlim en yakin zamanda islh :))) hamilelrin duasi kabul olurmus bizlerede dua edin bol bol :)
cnm tebrikkk ederimmHamileyimmmmmDeger 1339 çıkmıs :)
tatlım istersen git bi kan testi yaptır rahatla işlh hamilesindir.lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
yaparlar canıminş öledir canım öğretmenım bı koyde aksam bes bucukta evde oluyorum acılde yapıyolarmı gebelık testi ?
Teste göre hamilesin canımEki Görüntüle 1355869 arkadaslaryaptım hamılemıyım sızce
Çıkar canım neden çıkmasın yaptır testleri aklında soru işareti kalmasıntesekkur ederım arkadaslar allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah kan testı yaptırsam daha erken mı sızce cıkarmıkı ondada?
tamam canım allah yardımcım olsun ınsallah oda pozıtıf cıkarÇıkar canım neden çıkmasın yaptır testleri aklında soru işareti kalmasın
Hayirli olsun canim dualarinizi bizden eksik etmeyinben de hamileyimmm:)değerim 3939 çıktı dün ve bugün de keseyi görüdük.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah..isteyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?