Hamilemiyimmm

Canim cok yanıyor ikili test yaptirip bebegin ense kalinligi yüksek cikan varmi 3.5 cikti kan sonucunu almadım daha delircem kızlar akıl verin ya

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

tatlım istersen git bi kan testi yaptır rahatla işlh hamilesindir.

inş öledir canım öğretmenım bı koyde aksam bes bucukta evde oluyorum acılde yapıyolarmı gebelık testi ?

Hayırlı olsun. Teste göre hamilesin. Gebelik çok yeni olduğu için 2.cizgi silik

tesekkur ederım arkadaslar allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah kan testı yaptırsam daha erken mı sızce cıkarmıkı ondada?

ben de hamileyimmm:)değerim 3939 çıktı dün ve bugün de keseyi görüdük.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah..isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…