Hamilemiyimmm

benim adetim 19 kasımdı. hamile olduğumu 15 aralıkta öğrendim

Tatlım pazartesi gunu bir kan testi yaptır istersen
Yarın yaptiracm sonuc ertesi gun hayırlısı şimdiye kadar aynı markadan 4 farkli markadan 2 test yaptm ve hepsi silik. Hamile old, eminim artık tek korkum kimyasal dış gebelik falan olması hayırlısı

Yarın yaptiracm sonuc ertesi gun hayırlısı şimdiye kadar aynı markadan 4 farkli markadan 2 test yaptm ve hepsi silik. Hamile old, eminim artık tek korkum kimyasal dış gebelik falan olması hayırlısı
sanirm biraz karisik yazdım 2 ayrı marka birinden 4 öbüründen 2 olmak üzere toplam da 6 test :)

acemibalık benim de son regl günüm 16 ekim. 2 kere doktor kontrolüm oldu. en son cuma günü bebeğimin pır pır atan kalbini tekrar gördüm kan dolaşımına baktı doktor benden kan ve idrar tahlilleri istedi . bence sen önce bir kan testi yap bebeğin daha da büyümeden doktora görün derim ben :)

Hepimiz icin hayırlısı olur ins ama o kadar testten sonra negatif çıkarsa cok üzülürün hamile moduna coktan girdik esimle
amin canım işlh hamişsindir bu kadar test yanılıo olamaz tahlil barkod numarası varsa elinde bi sorgula netten belki çıkmıştır.

benim adetim 19 kasımdı. hamile olduğumu 15 aralıkta öğrendim
Ya ben ayları karıştırdım çok özür dilerim. Ayrıca iyiki varsınız ilginiz için çoook teşekkür ederim. 16 Kasım diyecektim ekim demişim. 16 ekim den bugüne bekleyecek Sabrim yok ki :) yarin hastahaneye gideceğim umarım benimledir. Sevgilerimle.

0687"]benim adetim 19 kasımdı. hamile olduğumu 15 aralıkta öğrendim[/QUOTE]

Ya ben ayları karıştırdım çok özür dilerim. Ayrıca iyiki varsınız ilginiz için çoook teşekkür ederim. 16 Kasım diyecektim ekim demişim. 16 ekim den bugüne bekleyecek Sabrim yok ki :) yarin hastahaneye gideceğim umarım benimledir. Sevgilerimle. Ve bebeginiz hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah..

İşlh canım hayırlı haberlerini bekliyoruz işlh bebiş vardır

Slm kizlar benim de adet günüm bugün fakat hala tık yok sizce beklemelimiyim test için?? Bir hafta önce bel ve kasık ağrım vardı şimdide sadece goguslerimde dokunduğum zaman acima var. Birde İştahimda acayip artış var 1 haftadır sizce ne yapmalıyım hüsrana uğramak umutlanmak istemiyorum bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilirmi?

İşlh gebesindir tatlım yrn ezhaneden bi test al yap derim ben :)

Hepimiz icin hayırlısı olur ins ama o kadar testten sonra negatif çıkarsa cok üzülürün hamile moduna coktan girdik esimle
amin canım işlh hamişsindir bu kadar test yanılıo olamaz tahlil barkod numarası varsa elinde bi sorgula netten belki çıkmıştır.
malesef yok cnm çünkü turkiyede değilim ben arabistandyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…