Kızlar Merhaba ..
uzunca bir süredir bu siteyi ve forumları takip ediyorum. Belki bu konu hakkında söylediklerinizi defalarca okudum ama yine de yazmak istiyorum. Son regl günügünüm benim de 16 ekim di. Cuma günü idrar testi yaptım 3 farklı marka dan :) ve hepsi de çok net pozitif çıktı. Buna rağmen hala hamile degilimdir diye korkuyorum. Çünkü başka hiç belirti bir belirtim yok. Hatta her ay kendimi hamile sanacak bin belirtim olurdu bu ay hiç yok. Kan testi yaparım düşük bir oran çıkar diye korkuyorum. Ne zaman değerler yükselir tabi hamileysem
Yarın yaptiracm sonuc ertesi gun hayırlısı şimdiye kadar aynı markadan 4 farkli markadan 2 test yaptm ve hepsi silik. Hamile old, eminim artık tek korkum kimyasal dış gebelik falan olmasıTatlım pazartesi gunu bir kan testi yaptır istersen
sanirm biraz karisik yazdım 2 ayrı marka birinden 4 öbüründen 2 olmak üzere toplam da 6 test :)Yarın yaptiracm sonuc ertesi gun hayırlısı şimdiye kadar aynı markadan 4 farkli markadan 2 test yaptm ve hepsi silik. Hamile old, eminim artık tek korkum kimyasal dış gebelik falan olmasıhayırlısı
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim :)sanirm biraz karisik yazdım 2 ayrı marka birinden 4 öbüründen 2 olmak üzere toplam da 6 test :)
Kan testi sonucu yarın hayırlısı :)Hayirli haberlerini bekliyoruz canim :)
Ayyyy çok. Heycanlı hadi hayırlısı bende adet olamadım hala bu hafta doktra çıkıcam izin ayalayabilirsemKan testi sonucu yarın hayırlısı :)
acemibalık benim de son regl günüm 16 ekim. 2 kere doktor kontrolüm oldu. en son cuma günü bebeğimin pır pır atan kalbini tekrar gördüm kan dolaşımına baktı doktor benden kan ve idrar tahlilleri istedi . bence sen önce bir kan testi yap bebeğin daha da büyümeden doktora görün derim ben :)Kızlar Merhaba ..
uzunca bir süredir bu siteyi ve forumları takip ediyorum. Belki bu konu hakkında söylediklerinizi defalarca okudum ama yine de yazmak istiyorum. Son regl günügünüm benim de 16 ekim di. Cuma günü idrar testi yaptım 3 farklı marka dan :) ve hepsi de çok net pozitif çıktı. Buna rağmen hala hamile degilimdir diye korkuyorum. Çünkü başka hiç belirti bir belirtim yok. Hatta her ay kendimi hamile sanacak bin belirtim olurdu bu ay hiç yok. Kan testi yaparım düşük bir oran çıkar diye korkuyorum. Ne zaman değerler yükselir tabi hamileysem
Hepimiz icin hayırlısı olur ins ama o kadar testten sonra negatif çıkarsa cok üzülürün hamile moduna coktan girdik esimleAyyyy çok. Heycanlı hadi hayırlısı bende adet olamadım hala bu hafta doktra çıkıcam izin ayalayabilirsem
amin canım işlh hamişsindir bu kadar test yanılıo olamaz tahlil barkod numarası varsa elinde bi sorgula netten belki çıkmıştır.Hepimiz icin hayırlısı olur ins ama o kadar testten sonra negatif çıkarsa cok üzülürün hamile moduna coktan girdik esimle
Ya ben ayları karıştırdımbenim adetim 19 kasımdı. hamile olduğumu 15 aralıkta öğrendim
acemibalık benim de son regl günüm 16 ekim. 2 kere doktor kontrolüm oldu. en son cuma günü bebeğimin pır pır atan kalbini tekrar gördüm kan dolaşımına baktı doktor benden kan ve idrar tahlilleri istedi . bence sen önce bir kan testi yap bebeğin daha da büyümeden doktora görün derim ben :)
İşlh canım hayırlı haberlerini bekliyoruz işlh bebiş vardırYa ben ayları karıştırdımçok özür dilerim. Ayrıca iyiki varsınız ilginiz için çoook teşekkür ederim. 16 Kasım diyecektim ekim demişim. 16 ekim den bugüne bekleyecek Sabrim yok ki :) yarin hastahaneye gideceğim umarım benimledir. Sevgilerimle.
İşlh canım hayırlı haberlerini bekliyoruz işlh bebiş vardır
İşlh gebesindir tatlım yrn ezhaneden bi test al yap derim ben :)Slm kizlar benim de adet günüm bugün fakat hala tık yok sizce beklemelimiyim test için?? Bir hafta önce bel ve kasık ağrım vardı şimdide sadece goguslerimde dokunduğum zaman acima var. Birde İştahimda acayip artış var 1 haftadır sizce ne yapmalıyım hüsrana uğramak umutlanmak istemiyorum bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilirmi?
İşlh gebesindir tatlım yrn ezhaneden bi test al yap derim ben :)
Hepimiz icin hayırlısı olur ins ama o kadar testten sonra negatif çıkarsa cok üzülürün hamile moduna coktan girdik esimle
malesef yok cnm çünkü turkiyede değilim ben arabistandyimamin canım işlh hamişsindir bu kadar test yanılıo olamaz tahlil barkod numarası varsa elinde bi sorgula netten belki çıkmıştır.
Umarim yanilmiyorlar yoksa bidaha yapmam aslamalesef yok cnm çünkü turkiyede değilim ben arabistandyim
Ahahh bilmemöi bnde bu ay kaç tane yaptm hep nagatf ne doktra gidebiliorm nede test yapabiliorumİnan test yapmaya korkuyorum canım ya belirtiler psikolojikse diyorum Rabbim hayırlısıni nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?