Test fotoğrafı varmı? Hangi marka test? Gecikmede olmuş pozitif çıktıysa muhtemelen pozitiftirKizlar klomen ve folik asit kullandim yumurtalarim19mm buyumustu gun asiri iliski onerdi doktorum ama polikistikover sendrom baslangicim vardi adetim gecikirse test yap pozitif cikmazsa adetin icinde gel dedi bugun tam adetim 5gun gecikti test yaptim pozitif cikti sizce hamile olmadigim halde test pozitif cikarmi? Lütfen cvp verin
Eve gidince aticam testiiiTest fotoğrafı varmı? Hangi marka test? Gecikmede olmuş pozitif çıktıysa muhtemelen pozitiftir
Eve gidince aticam testiii
Eve gidince aticam testiii
Kizlar klomen ve folik asit kullandim yumurtalarim19mm buyumustu gun asiri iliski onerdi doktorum ama polikistikover sendrom baslangicim vardi adetim gecikirse test yap pozitif cikmazsa adetin icinde gel dedi bugun tam adetim 5gun gecikti test yaptim pozitif cikti sizce hamile olmadigim halde test pozitif cikarmi? Lütfen cvp verin
Ayyy inşallah teşekkür ederimBence kan verin bu kadar da yanlış çizgi çıkmaz pozitif baya. Hayırlı olsun
Kizlar klomen ve folik asit kullandim yumurtalarim19mm buyumustu gun asiri iliski onerdi doktorum ama polikistikover sendrom baslangicim vardi adetim gecikirse test yap pozitif cikmazsa adetin icinde gel dedi bugun tam adetim 5gun gecikti test yaptim pozitif cikti sizce hamile olmadigim halde test pozitif cikarmi? Lütfen cvp verin
Ayyy inşallah teşekkürBence kan verin bu kadar da yanlış çizgi çıkmaz pozitif baya. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim aminnnnnHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler.
Çok teşekkür ederim aminnnnHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler.
Artimed gebelik testi kullanmanızı tavsiye etmem. Mümkünse başka güvenilir bir marka ile koyulaşması takip etmek adına aynı markadan kullanın. Hassaslık oranları farklı olabilir.Kızlar testim vurda bet cikti ama dun aksam aritmed testinde yaptim silik bi cizgi çıktı sizce nasil oluyo o ben anlamam
Tm cnm denicemmmArtimed gebelik testi kullanmanızı tavsiye etmem. Mümkünse başka güvenilir bir marka ile koyulaşması takip etmek adına aynı markadan kullanın. Hassaslık oranları farklı olabilir.
Kan testi verdimxzatebTm cnm denicemmm
Test fotoğrafı varmı? Hangi marka test? Gecikmede olmuş pozitif çıktıysa muhtemelen pozitiftir
Kizlarr kesem gozukmedi 6 haftalik hamileymisimArtimed gebelik testi kullanmanızı tavsiye etmem. Mümkünse başka güvenilir bir marka ile koyulaşması takip etmek adına aynı markadan kullanın. Hassaslık oranları farklı olabilir.
NedennnnKizlarr kesem gozukmedi 6 haftalik hamileymisim
Kanda Beta değerin kaç?Nedennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?