çok güzel hayırlı olsun çok erken öğrenmişsin güzel artış sağlıyor kendini çok yorma ve dillendirmePazartesi ve salı abla 13-14 haziran yani
Tebrik ederimKızlar Merhaba bir sorum olucaken son reglimi 14 mayısta oldum ve bu pazar çok boşluklarım ağrıdı,iştah artışım ve akşamları uyuyakalıyorum pazar günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok şaşırdım ve 2 tane daha normal test aldım onlardada silik çıktı sonrasında pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında değer 43 çıktı salı günü ise acile gittim korktuğum bir durumdan dolayı ordada yaptılar 95 çıktı dayanamayıp bugünde kadın doğuma çıktım çok erken gittiğimin farkındayım ama şaşkınlık içerisindeyim eşimde aynı şekilde bugünkü değerde 182.50 çıktı keseyi görmedi tabi önmüzdeki çarşamba tekrar çağırdı gideceğim ilk hamilelik diye böyle duygu karışıklığım olabilir yardımcı olurmusunuz
2 günde bir kan verip artışı gozlemle.Hayirli olsunTeşekkür ederim abla bu konuda hiçbir bilgim yok doktorun dediği şuan kese görünmüyo dedi folik asit verdi öğrenicem inşallah
merhaba ilişki için hangi günleri değerlendirdiniz yumurtlama takibi yapıyormuydınuz?Kızlar Merhaba bir sorum olucaken son reglimi 14 mayısta oldum ve bu pazar çok boşluklarım ağrıdı,iştah artışım ve akşamları uyuyakalıyorum pazar günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok şaşırdım ve 2 tane daha normal test aldım onlardada silik çıktı sonrasında pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında değer 43 çıktı salı günü ise acile gittim korktuğum bir durumdan dolayı ordada yaptılar 95 çıktı dayanamayıp bugünde kadın doğuma çıktım çok erken gittiğimin farkındayım ama şaşkınlık içerisindeyim eşimde aynı şekilde bugünkü değerde 182.50 çıktı keseyi görmedi tabi önmüzdeki çarşamba tekrar çağırdı gideceğim ilk hamilelik diye böyle duygu karışıklığım olabilir yardımcı olurmusunuz
Hayırlı olsunKızlar Merhaba bir sorum olucaken son reglimi 14 mayısta oldum ve bu pazar çok boşluklarım ağrıdı,iştah artışım ve akşamları uyuyakalıyorum pazar günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı çok şaşırdım ve 2 tane daha normal test aldım onlardada silik çıktı sonrasında pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında değer 43 çıktı salı günü ise acile gittim korktuğum bir durumdan dolayı ordada yaptılar 95 çıktı dayanamayıp bugünde kadın doğuma çıktım çok erken gittiğimin farkındayım ama şaşkınlık içerisindeyim eşimde aynı şekilde bugünkü değerde 182.50 çıktı keseyi görmedi tabi önmüzdeki çarşamba tekrar çağırdı gideceğim ilk hamilelik diye böyle duygu karışıklığım olabilir yardımcı olurmusunuz
Merhaba hayır abla yapmıyordum süpriz oldumerhaba ilişki için hangi günleri değerlendirdiniz yumurtlama takibi yapıyormuydınuz?
Sağol ablacım valla ben hiç zamanlama koymadım Allah nasip ederse dedim ama eşim istemiyo ya da beni kızdırmak için söylüyoHayırlı olsunisteyerek oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?