Hamilemiyimki??? yardımmm lütfen?

denizz88

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
4
0
6
İstanbul
slm kızlar..
aranıza yeni katıldım fakat üyelik öncesinde yazılarınızı çokça takip ettim:)) çoğumuz aynı dertten müzdaribiz galiba kısaca kendimden bahsediyim, 26 yaşındayım 4buçuk senelik evliyim ve yaklaşık 3 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım. bırakalı 10 ay oldu fakat sizinde tahmin edebileceğiniz gibi hala hamile kalamadım geçen hafta kadın doğum doktoruna gittim şubat18 den beri adet olamadım, doktor kontrol etti kese falan göremedi, fakat emin olabilmek için kan testi istedi
oda 0.1 cıktı yani negatif. doktor gebe kalamamam için herhangi bir neden bulamadı kist falanda yok dedi. adet söktürücü antibiyotik vajinal fitil falan birkaç ilaç verdi. adet söktürücüm yarın bitecek fakat ben daha adet olmadım acaba hala hamile olabilir miyim diye kendi kendime düşünmüyor değilim, belki kendimi kandiriyorum psikolojik mi bilmiyorum fakat çok mide bulantım var ve son zamanlarda o kadar duygu değişimleri yaşıyorum ki kızlar tv de dizi izlerken bile birden ağlıyorum falan. nolur bana yardımcı olun? fikirlerinizi belirtirseniz çook sevinirim..

Bir arkadaşım doktorun verdiği adet söktürücü iğne yüzünden ikiz bebeklerini düşürmüştü. Bebek sahibi olmayı çok istiyordu.

Merhaba DENİZ bende yazıları önceden takip ediyordum ama bugün üyeliğimi aktifleştirdim. benimde adetim çok gecikti senin sonucunun ne olduğunu merak ettim

Ultrason ve kan testi negatif çıktıysa hamile kalmış olman çok zor görünüyor. İkisinden birinde gebelik mutlaka fark edilirdi. Sağlıklı olman güzel bir şey yakın zamanda çocuğunun olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…