Hamilemiyimdir Acaba ?

Nurr3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
331
258
23
33
Merhaba kızlar, bişey sormak istiyorum benim Normalde adetim düzenlidir 1 gün bile gecikmez ya zamanında olur ya da 1 2 gün erken.. Ama bu ay 2 gün geciktim ve gögüslerim aşırı hassas dokunamıyorum ağrı yapıyor. Adet olacakmışım gibide ara ara krampta giriyor bide arada hafif ıslaklık hissediyorum oldum zannediyorum bakıyorum normal akıntı gelmiş. Başka herhangi bi belirtim yok mide bulantısı vs. Test yaptırmak için biraz daha beklemelimiyim acaba yoksa yarında olmazsam yapayım mı ? Hayal kırıklıgınada uğramaktan korkuyorum. 1,5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.

Erken gebelik testi yapabilirsiniz o normal testlere göre daha erken gösteriyor gebelik varsa. İnşallaj pozitiftir

Erken gebelik testi yapabilirsiniz o normal testlere göre daha erken gösteriyor gebelik varsa. İnşallaj pozitiftir
Teşekkür ederim Sağlık ocağında kan verdim garanti olsun diye ama eve döndüğümde lekelenme olmuşta sanırım adetim başladı. Sanırım negatif.

Gecikmen var canım idrar testinde çıkar. sabah idrarı ile yarin bi yap. Anlattigin belirtiler gebelik gbi duruyor ama testle öğrenin bazen vücudumuz bizi yanıltıyor

Ne desek boşuna çünkü regl belirtileriyle gebelik belirtileri bence aynı o yüzden bence bı kan verin sonucu öğrenin umarım vardır dualarm bebiş isteyen hak eden herkes için.. güzel haberlerle inşallah

Gecikmen var canım idrar testinde çıkar. sabah idrarı ile yarin bi yap. Anlattigin belirtiler gebelik gbi duruyor ama testle öğrenin bazen vücudumuz bizi yanıltıyor
Değilmişim maalesef. Aşılama tedavisine başladık bakalım..

Ne desek boşuna çünkü regl belirtileriyle gebelik belirtileri bence aynı o yüzden bence bı kan verin sonucu öğrenin umarım vardır dualarm bebiş isteyen hak eden herkes için.. güzel haberlerle inşallah
Evet vermiştim değilmişim. Aşılamaya başladık bakalım.. Umarım olur

Selam arkadaşlar benimde adetim iki gün gecikti normalde adet günümde çok ağrılı geçerdi bende adetim olacağı günde yumurtalıklarıma baktırmak için randevu almıştım doktora dedim yalandan adetim dört gün geçti ultrasonda baktı şuan bişey yok zaten ilk ay da hemen kese görünmüyor dedi kan testi verdim değerim 117.9 çıktı ve hala adet olmadım idrar testi de yaptım iki çizgi çıktı ama ben keseyi görmeyene kadar ikna olmam siz ne düşünüyorsunuz

Bide kese ne zaman görünür bilgisi olan yazabilir mi

Ben 4 yada 5 haftalıkken gittim kese gözüktü bebek yoktu dedi gözükmemesi normal aradan bir iki hafta geçti bebek kendini gösterdi hatta kalp atışını bile duydum inşallah hayirlisiyla kucağına alirsn sende kardeşim

Bugün kan testi verdim 122.99 çıktı acaba kötü bişey mi var

İki günde değerin 2 kat artması gerekir canım cuma günkü testine göre artmamış
Yarın bi Dr a görün bence
Merhaba ben cuma günü 9.haftama girdim ama ultrasonda 7+3 dedi doktor kese var bebek yok dedi 27 nisanda muayneye çapırdı yine bebek bu kadar geç oluşur mu ikinci tüp bebeğim bu benim ve değerim 2086 çıkmıştı 21 günde kaybetmek istemiyorum bebeğimi

Ben ilk kan verdigimde 6binlerde falandı şuan hatırlamıyorum ama kan değeriniz iki kat yükselmis dimi peki doktor falan bişey demedimi
Doktor ilk kan verdiğimde gebelik var dendi ondan dolayı doktor muayenesi olmadım sadece kan verdim sağlıklı bir gebelikse artış oluyor diyerekten ama yükselme olmuş ama az anlamadım cuma günü tekrar gidip kan verecem

Bu hafta içinde tekrar git ver yine artış olursa kadın doğumdan sıra alda bakalm doktor ne diyck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…