- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canm inşallahAyyy tebrıkler ınsallah bu ay bende grurum su tabloyı ya
Sende hamilesindir inşallah canm daha çok yeni olduğu için öyle dir ben bi kaç gün sonra kan testi yaptırmayı eğer varsa 2 hafta sonra da doktora gitmeyi düşünüyorumBenimde 2 3 gun once yaptigim 5 testin 3u pozitif çıktı. Sonrakiler negatif. Nedendir cozemedim. Dua et bizede nasip edr inşallah allah
Bnde öyle düşünüyorum canm birazdaha bekleyip kan testi yaptırcam inşallah bu sefer olmuşturTatlım hayırlı olsun. Teste göre hamilesin beş gün bekle sonra kan testi yaptır canım
Bnde öyle düşünüyorum canm birazdaha bekleyip kan testi yaptırcam inşallah bu sefer olmuştur
Valla canm sanki var gibi bnce bi kaç gün sonra tekrarla 2 gün sonra tekrar yapSu an boyle cikti. Prwdictor early aldim. Gözüm görmüyor baka baka kör oldum
Valla canm sanki var gibi bnce bi kaç gün sonra tekrarla 2 gün sonra tekrar yap
Aynen bnde gerçekten beklemek çok zor insallah ikimizde de bebek var dır tüm isteyenlere nasip olur jnsallahMeraktan ölecegim
Hayrlı olsn cnm hamş gornuyısn ayy darısı basımıza inş bzde goruruz bu taabloyuHayır canm kan vermedim bugün 13.gün yine yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi gitmiştir heralde
Insallah cnm inşallah herkeze nasip olurHayrlı olsn cnm hamş gornuyısn ayy darısı basımıza inş bzde goruruz bu taabloyu