- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
Bence hamilesin çocuğunuz da kız olacak. ( kahin mode on)
ccevap yazmak icin cevap vermeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin çocuğunuz da kız olacak. ( kahin mode on)
tsk ederim .yanni direk bu cevabi verseydiniz daha hos olurdu .iistedigim cvp buydu .yyani ben ewliyim diye herseyi bilmek zorunda diilimki.esimle yasadim her seyin ilkini ve normalde cahil olmayan ben boyle konularda cahilim.tkr tsk ederim
yani zevk suyundan hamile kalinip kalinmadigini bilmiyorum yani diger yoldan tabiki biliyorum .nettede bi sru sey yaziuo neyse rahatladim gece geceAslında mesele evli olmanızdan ziyade, çocuğunuzun olup, bilmediğinizi söylemenizden kaynaklı oldu. Rica ederim.
töbeestagfurullah ya .tekrardan soyluyorum iyi dinleyin.basina boyle bisi gelen bayanlara sordum anlsdinizmi?Çekilin Ultrason Cihazımi Kaptim Geliyorum :)
Hazirda bekle açıp bakacamm
töbeestagfurullah ya .tekrardan soyluyorum iyi dinleyin.basina boyle bisi gelen bayanlara sordum anlsdinizmi?
tsk ederim istedigim cvp buydu :)Kız kalmasın merak etme ben bile 1 sene debelendim kalmak için.
endişe etme no panik
allah gonlune gore versin insallahKız kalmasın merak etme ben bile 1 sene debelendim kalmak için.
endişe etme no panik
allah gonlune gore versin insallah
oo masallah allah anali babali buyutsunÇok şükür verdi kollarimda suan darısı isteyenlerin başına artık :)
oo baya aydinlandim iyi oldu .evli ve iliski konusunda bilgisiz diilim .ayip etmis olmuyorum yaniAllah akıl fıkır versın gece gece guldum .. Herseyı bılıp yapmışşınızda bır orada takılmışşınız yorumlardan sonra bır aydınlanma gelmiştır:)
oo masallah allah anali babali buyutsun
:)Sağol cicim allah razı olsun :)
Seni ormanda kurtlar büyütmüş o zaman... zevk suyu olduğunu nasıl ayırt ettin Google amca mi söyledineden kekleyim ki seni amacim ne olabilir mesela ? bi soru sordum ewliyim diye herseyi bilmem gerekmiyo
yok canim kocam soyledi.simdi banlanmak istemiyorum sana bisi derdimdeSeni ormanda kurtlar büyütmüş o zaman... zevk suyu olduğunu nasıl ayırt ettin Google amca mi söyledi
yok yurek yedim ben dogustan sen meraklanmaBi cesaret suyu iç açılır dilin
yok yurek yedim ben dogustan sen meraklanma