• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ?

ah ah bu calisma yuzunden cok kavga ettik caliscam dedim tartisma oldu neler neler.o kadar cok calismak istiyorumki ama cocugum var nasi olcak .kaynanam psikolojim bozuk bakamam diyo kendi annem ameliyat oldu iki yil yerden tüy dahi kaldirmicak bakciya asla esim musade etmez .inan bana benim kadar is duskunu yokt ur

bir konunuz da 2.5 yaşında çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz. Zevk suyu çocuğumu oda yoksa...

iyi ama nerden bılelım hamıle mısın, degıl mısın :=)
bazen hamıle kalmak cok zordur
bazen ise cok kolay.. buna adet zamanın gelınce yaptıgın idrar testı veya kan testı belırler :=)
adetim yeni bitti bi iki gun once.basina boyle bi olay gelmis olan vardir diye sordum sadece .test tabiki yapicam

isteyerek olunca sperm den, istemeyince zevk suyundan oluyor çocuk sizin mantığınıza göre, bu da demek oluyor ki, o kadar da bilgi yoksunu değilsiniz.
hanimefendi google da bir ihtimal var diyo zevk suyundan hamile kalinabilmesi icin .sorma amacim burdaki evli bayanlarin belki basina gelmistir diye yoksa tabiki test yapicam

hanimefendi google da bir ihtimal var diyo zevk suyundan hamile kalinabilmesi icin .sorma amacim burdaki evli bayanlarin belki basina gelmistir diye yoksa tabiki test yapicam

Zevk suyu gebe bırakır mı?

18 yaşındayım. Zevk suyu gebe bırakır mı?

CEVAP

Değerli okurum, o gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın.

Haydar Dümen.

Zevk suyu gebe bırakır mı?

18 yaşındayım. Zevk suyu gebe bırakır mı?

CEVAP

Değerli okurum, o gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın.

Haydar Dümen.
tsk ederim .yanni direk bu cevabi verseydiniz daha hos olurdu .iistedigim cvp buydu .yyani ben ewliyim diye herseyi bilmek zorunda diilimki.esimle yasadim her seyin ilkini ve normalde cahil olmayan ben boyle konularda cahilim.tkr tsk ederim

Back