- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
goigle amcaya tabiki sordum bi suru sey yazioBuraya yazcağınıza google amcaya sorabilirdiniz de neyse.
Sonuçta evliymişsiniz hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goigle amcaya tabiki sordum bi suru sey yazioBuraya yazcağınıza google amcaya sorabilirdiniz de neyse.
Sonuçta evliymişsiniz hayırlısı olsun.
cevap basitoyle ama bilememek ayip diil ogrenmemek ayip .o konularda bilgim yok ve hala cevabi alamadim yahu
hahahhaah :))))))))))))Senin ki soyle bi soru olmus
- " evliyim , iliskiye nasil giriliyor "?
hanim ablaya bilgi verinhahahhaah :))))))))))))
ayy kahkaha attim vallaaaaaa
bu saatte ben nerden alayim simdi ?dalga gececeginize adam gibi cvp verseniz nasi olut meselacevap basit
hamilelik testi yap
ah ah bu calisma yuzunden cok kavga ettik caliscam dedim tartisma oldu neler neler.o kadar cok calismak istiyorumki ama cocugum var nasi olcak .kaynanam psikolojim bozuk bakamam diyo kendi annem ameliyat oldu iki yil yerden tüy dahi kaldirmicak bakciya asla esim musade etmez .inan bana benim kadar is duskunu yokt ur
yok canim o kadar da diil .cocugum varhahahhaah :))))))))))))
ayy kahkaha attim vallaaaaaa
yok canim o isteyerek merak etme senbir konunuz da 2.5 yaşında çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz. Zevk suyu çocuğumu oda yoksa...
neden kekleyim ki seni amacim ne olabilir mesela ? bi soru sordum ewliyim diye herseyi bilmem gerekmiyoYine kekleniyoruz
adetim yeni bitti bi iki gun once.basina boyle bi olay gelmis olan vardir diye sordum sadece .test tabiki yapicamiyi ama nerden bılelım hamıle mısın, degıl mısın :=)
bazen hamıle kalmak cok zordur
bazen ise cok kolay.. buna adet zamanın gelınce yaptıgın idrar testı veya kan testı belırler :=)
yok canim o isteyerek merak etme sen
Senin ki soyle bi soru olmus
- " evliyim , iliskiye nasil giriliyor "?[/QUOT
canim cevabi yazmak cokmu zor sence ? bilmemek ayipmi yani
sende adam gibi soru sorbu saatte ben nerden alayim simdi ?dalga gececeginize adam gibi cvp verseniz nasi olut mesela
hanimefendi google da bir ihtimal var diyo zevk suyundan hamile kalinabilmesi icin .sorma amacim burdaki evli bayanlarin belki basina gelmistir diye yoksa tabiki test yapicamisteyerek olunca sperm den, istemeyince zevk suyundan oluyor çocuk sizin mantığınıza göre, bu da demek oluyor ki, o kadar da bilgi yoksunu değilsiniz.
nasi soru sorcagimi sana sormicam cevap yazmazsin olur biter anladinsende adam gibi soru sor
sabah yap testi
bebek var yada yok sabaha kadr ne degisecek bilsen bilmesen
bi kahve içiyim falima bakin desen daha mantikli olurdu
o zaman ertesi gun hapi al madem ortada bi risk var ve bebek istemiyorsunadetim yeni bitti bi iki gun once.basina boyle bi olay gelmis olan vardir diye sordum sadece .test tabiki yapicam
hanimefendi google da bir ihtimal var diyo zevk suyundan hamile kalinabilmesi icin .sorma amacim burdaki evli bayanlarin belki basina gelmistir diye yoksa tabiki test yapicam
tsk ederim .yanni direk bu cevabi verseydiniz daha hos olurdu .iistedigim cvp buydu .yyani ben ewliyim diye herseyi bilmek zorunda diilimki.esimle yasadim her seyin ilkini ve normalde cahil olmayan ben boyle konularda cahilim.tkr tsk ederimZevk suyu gebe bırakır mı?
18 yaşındayım. Zevk suyu gebe bırakır mı?
CEVAP
Değerli okurum, o gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın.
Haydar Dümen.