Hamileik

Kizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
catlatma ıgnesınden sonra 16. gun de normal. cunku o vuruldugu gıbı hemen catlamnmıyor kı 1.5 2 gun sonra catlıyor :)

14. gun mu adet olursun dedı ssana?
Evettt baktim gercektende 14. gün adet günümden 1 gün sonraki gün yani tam uyuyor canim ayyy ne bilim herkeste baska bazilari 28 günde adet oluyor bazilari 30 benim doktorum her zaman igne gününü say 14. günde test yap cizgi görürsen hemen gel dedi ben 12. güne kadar hep pozitiv gördüm 13. günde negative döndü

Evettt baktim gercektende 14. gün adet günümden 1 gün sonraki gün yani tam uyuyor canim ayyy ne bilim herkeste baska bazilari 28 günde adet oluyor bazilari 30 benim doktorum her zaman igne gününü say 14. günde test yap cizgi görürsen hemen gel dedi ben 12. güne kadar hep pozitiv gördüm 13. günde negative döndü
valla benım dr um da 12 gun sonra kan verebılırsın 16. gun adet olmazsan gelırsın derdı klomen tedavısı gordum ben de:) cogunda da progesteron da aldım zaten normalde catlama sonrası 15. gun adet olurum ben .:)

Kızlarrr yazmıştım tekrar görmeyen için yazayım bugün iğne hariç 16.günüm
Dün 15.gün kanda 1.8 çıkmıştı.
Bugünkü testimde böyle.

Eklentiler

• IMG_2414.jpeg
    IMG_2414.jpeg
    241,4 KB · Görüntüleme: 20
X