- 6 Mart 2024
- 688
- 480
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede çıkar14. gün cikar bence
catlatma ıgnesınden sonra 16. gun de normal. cunku o vuruldugu gıbı hemen catlamnmıyor kı 1.5 2 gun sonra catlıyor :)Kizlar bisey sorcam ben ayin 4 de igne vuruldum bugun 15 gunum daha rgl olmadim sizce hamile kalirmiyim regl igne vurulduktan sonra kac gun sonra kalinio
Ama doktorlar catlatma ignesi vuruldugu günden itibaren sayiyorcatlatma ıgnesınden sonra 16. gun de normal. cunku o vuruldugu gıbı hemen catlamnmıyor kı 1.5 2 gun sonra catlıyor :)
14. gun mu adet olursun dedı ssana?Ama doktorlar catlatma ignesi vuruldugu günden itibaren sayiyor
Evettt baktim gercektende 14. gün adet günümden 1 gün sonraki gün yani tam uyuyor canim ayyy ne bilim herkeste baska bazilari 28 günde adet oluyor bazilari 30 benim doktorum her zaman igne gününü say 14. günde test yap cizgi görürsen hemen gel dedi ben 12. güne kadar hep pozitiv gördüm 13. günde negative döndü14. gun mu adet olursun dedı ssana?
Ben ayin 4 de vuruldum inge doktor yumurtaliklarim çatladini soyle 2-3 sonra 15 gun normalmi yani rgl olmadim ya hevesleniom istecatlatma ıgnesınden sonra 16. gun de normal. cunku o vuruldugu gıbı hemen catlamnmıyor kı 1.5 2 gun sonra catlıyor :)
valla benım dr um da 12 gun sonra kan verebılırsın 16. gun adet olmazsan gelırsın derdı klomen tedavısı gordum ben de:) cogunda da progesteron da aldım zaten normalde catlama sonrası 15. gun adet olurum ben .:)Evettt baktim gercektende 14. gün adet günümden 1 gün sonraki gün yani tam uyuyor canim ayyy ne bilim herkeste baska bazilari 28 günde adet oluyor bazilari 30 benim doktorum her zaman igne gününü say 14. günde test yap cizgi görürsen hemen gel dedi ben 12. güne kadar hep pozitiv gördüm 13. günde negative döndü
EvetAma doktorlar catlatma ignesi vuruldugu günden itibaren sayiyor
Askim pazartesi gittim doktora 2-3 gun sonra rgl olman gerekio dedi ama olmadim olmazsan cuma gunu gel dedi yarin yani14. gun mu adet olursun dedı ssana?
Bende progesteron kulaniyorum bakalim allahim insallah isteyen herkese nasip edervalla benım dr um da 12 gun sonra kan verebılırsın 16. gun adet olmazsan gelırsın derdı klomen tedavısı gordum ben de:) cogunda da progesteron da aldım zaten normalde catlama sonrası 15. gun adet olurum ben .:)
aaa test yapmadın mıAskim pazartesi gittim doktora 2-3 gun sonra rgl olman gerekio dedi ama olmadim olmazsan cuma gunu gel dedi yarin yani
Yapmadim kiaaa test yapmadın mı
Yok canm 1.8 i söyleyince negatif dedi direkDoktora gittinzmi acaba beni doktor yarin cagirdi
Buda renkleriyle oynadığım haliiiKızlarrr yazmıştım tekrar görmeyen için yazayım bugün iğne hariç 16.günüm
Dün 15.gün kanda 1.8 çıkmıştı.
Bugünkü testimde böyle.
Rengi değişik olanda daha belli oluyor canım inşallah vardırBuda renkleriyle oynadığım haliii
Valla kendimi zor tutuyorum kan vermemek için biraz daha beklim diyorum ama.Rengi değişik olanda daha belli oluyor canım inşallah vardır
Yarın cuma araya haftasonu girmeden bence yarında ver bakarsın yükselmiştirValla kendimi zor tutuyorum kan vermemek için biraz daha beklim diyorum ama.