- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
kizlar konuyu nereye acicagimi bilemedim ama esimle iliskiye girdik ve esimden zevk suyu geldi iki kere sizce hamile kalirmiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o ne demek simdi ya .evliyim diye bunu bilmemmi gerek sizce ?Vurur yuze ifadesi bir bitmediniz bitanesi
kusura bakma ama evet, evlı bir kadın olarak bazı seylerı bilmen gerekıyoro ne demek simdi ya .evliyim diye bunu bilmemmi gerek sizce ?
walla bilmiyorum size sormayi tercih ettimO kadar evlenmişsiniz biraz bilgi edineydiniz yahu.
o ne demek simdi ya .evliyim diye bunu bilmemmi gerek sizce ?
oyle ama bilememek ayip diil ogrenmemek ayip .o konularda bilgim yok ve hala cevabi alamadim yahukusura bakma ama evet, evlı bir kadın olarak bazı seylerı bilmen gerekıyor
Sizce de bilmeniz gerekmiyor mu[/QUOT
ya oyle ama bilmiyorum napayim simdi
iyi ama nerden bılelım hamıle mısın, degıl mısın :=)oyle ama bilememek ayip diil ogrenmemek ayip .o konularda bilgim yok ve hala cevabi alamadim yahu
allah gonlunuze gore versin insallah canimİnşallah hamile değilsindir. İki yıldır debeleniyoruz hamile kalamadım. Zevk suyuyla hamile kalırsan ben kendimi dağlara taşlara vuracağım.
walla bilmiyorum size sormayi tercih ettim