hamilemiyim !!!!!

Bende hala birsey yok kızlar ya regli 3 gün geçti 3 gün önce beta hcg yaptırdım birsey çıkmadı bu ne demek oluyor ya

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş varmı

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 172
Kızlarr yardım edin!.. Bu ay ilk denememizdi acaip başım dönüyo,, göğüslerimde ağrı var.. Adetime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı Üzülmek için erken mi ??

Kızlarr yardım edin!.. Bu ay ilk denememizdi acaip başım dönüyo,, göğüslerimde ağrı var.. Adetime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı Üzülmek için erken mi ??
erken tabii ama psikolojık olarak ta öyle hissedebilirsin ama inş hayırlısı olur bekle bakalım bikaç gün :)

Evt haklısın,, ilk deneme olduğu için çok sabırsızlanıyorum. Bi an evvel öğrenmek istiyorum.. Vücudumu dinliyorum sürekli

bende ilk ay çok bekledım kesın olucak dıye ama tek cızgı gorunce coook uzulmustum akısına bırakınca hersey Allahın ıznıyle oluyor hayırlısı artık ıns nasip olur :)

Evt canm test yaptım negatif diyo malesef ama henüz regl olmadım,, bekliyorum şimdilik.idrar testi ne zaman kesin sonuç veriyor bilgin var mı? ??

-idrar testi sabah yaptırdığında 2-3 saat sonra sonuç veriyor kan testi ise 1 gün sonra...

ben iki senedir olmuyordu. bir oğlum var 7 yaşında. doktrada gitmiştim pskolojik dediler. geçen ay annemi kaybettik. bu ay nasıl oldu bilmiyorum. bende çok şaşırdım. bende sürekli kendimi dinliyordum. vücudumdaki deişiklikleri takip ediyordum. hiç bişey yok. adetim 1 gün geçti testte çıktı. demek ki herşeyin bi vakti zamanı varmış. çok zor ama düşünmemeye çalışın..

Evt canm test yaptım negatif diyo malesef ama henüz regl olmadım,, bekliyorum şimdilik.idrar testi ne zaman kesin sonuç veriyor bilgin var mı? ??
Kaç güm oldu canım adetin geçeli ben adet günü test yapmıştım çıkmamıştı 4 gün geçince yaptığımda hemen cikti canım

Evt ilk gebelik olucak,, bide ilk denemeydi. Yanlş bişiler mi yaptm acaba die düşünüyorum hemen banyo yapmamak gerekiyormuş
Valla tatlım ben neler denemiştim olmadı ovulasyon testi bile yaptım gene olmadı sonra Nasılsa olmuyo artık saymicam yumurtlama gunu falan olmuyo Demekki dediğim ay hamile kaldım

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…