• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim !!!!!

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin.. :KK43:
Adet 1 hafta geçince dogru çıkar canım erken yapmak testi kimyasal gebelik varsa cok üzüntüye neden oluyo

Merhaba ben de regl gecikti beş gün falan kasiklarimda ve belimde ağrı var sağ bacagimda da ağrı var test yaptım çıkmadı sizce olabilir mi

Merhaba ben de regl gecikti beş gün falan kasiklarimda ve belimde ağrı var sağ bacagimda da ağrı var test yaptım çıkmadı sizce olabilir mi
Canım benimde öyle oldu malesef testte çıkmayabilirmiş dediler, bekledim adet oldum sonunda :( Bikaç gün bekle ya da kan testi yaptır. Varsa kanda kesin çıkar

:KK43::KK43:Cevaplariniz için teşekkür ederim kan testi yaptırmak istiyorum ama hayal kirikligindan korkuyorum

Benimde reglim 4 gun gecti hamilelik belirtileri yok gibi ama karnimda sislik var kasik agrim feci ve hasta gbi hissediyorum dudaklarim sisti vicudum sis bunlar bebis belirtilerimi acaba? Bende mi farkli cikti:) artik bu ay tutsun ya

Canım benimde sekiz gün gecikti test yaptım negatif bi hafta daha bekleyece m belirtiler kişiden kişiye değişebiliyor yani hayırlısı neyse o olsun

Back