- Konu Sahibi derindarbe
evet dün zorlada olsa öğrendim. hamileyimmmmm
GÖZÜNÜZ AYDIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dün zorlada olsa öğrendim. hamileyimmmmm
Canjm bugun de tekrarla testi koyulascak mi yani hayalet gibi olsa da pozitif görünüyo :)hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş varmı
cesaretim yok salı tekrarlıycam canım.adete braz daha yakın.paylaşırm testiCanjm bugun de tekrarla testi koyulascak mi yani hayalet gibi olsa da pozitif görünüyo :)
erken tabii ama psikolojık olarak ta öyle hissedebilirsin ama inş hayırlısı olur bekle bakalım bikaç gün :)Kızlarr yardım edin!.. Bu ay ilk denememizdi acaip başım dönüyo,, göğüslerimde ağrı var.. Adetime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı Üzülmek için erken mi ??
Inşallah canm çok tşk ederim ☺ Bi haftaya herşey netleşirbende ilk ay çok bekledım kesın olucak dıye ama tek cızgı gorunce coook uzulmustum akısına bırakınca hersey Allahın ıznıyle oluyor hayırlısı artık ıns nasip olur :)
Test yaptın mi canım :)Inşallah canm çok tşk ederim ☺ Bi haftaya herşey netleşir
Evt canm test yaptım negatif diyo malesef ama henüz regl olmadım,, bekliyorum şimdilik.idrar testi ne zaman kesin sonuç veriyor bilgin var mı? ??Test yaptın mi canım :)
Evt canm test yaptım negatif diyo malesef ama henüz regl olmadım,, bekliyorum şimdilik.idrar testi ne zaman kesin sonuç veriyor bilgin var mı? ??
Kaç güm oldu canım adetin geçeli ben adet günü test yapmıştım çıkmamıştı 4 gün geçince yaptığımda hemen cikti canımEvt canm test yaptım negatif diyo malesef ama henüz regl olmadım,, bekliyorum şimdilik.idrar testi ne zaman kesin sonuç veriyor bilgin var mı? ??
Malesef 2 gün gecikmeyle adet oldum canım Umudum ocak ayı artk..Kaç güm oldu canım adetin geçeli ben adet günü test yapmıştım çıkmamıştı 4 gün geçince yaptığımda hemen cikti canım
Hayırlısı canım inşallah ilk gebeliğin mi bir de kaç aydır deniyordunuzMalesef 2 gün gecikmeyle adet oldum canım Umudum ocak ayı artk..
Evt ilk gebelik olucak,, bide ilk denemeydi. Yanlş bişiler mi yaptm acaba die düşünüyorum hemen banyo yapmamak gerekiyormuşHayırlısı canım inşallah ilk gebeliğin mi bir de kaç aydır deniyordunuz
Valla tatlım ben neler denemiştim olmadı ovulasyon testi bile yaptım gene olmadı sonra Nasılsa olmuyo artık saymicam yumurtlama gunu falan olmuyo Demekki dediğim ay hamile kaldımEvt ilk gebelik olucak,, bide ilk denemeydi. Yanlş bişiler mi yaptm acaba die düşünüyorum hemen banyo yapmamak gerekiyormuş