hamilemiyim !!!!!

derindarbe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
102
1
118
slm arkadaşlar sabah test yaptım. hatta yanlış mı diye iki defa yaptım. sizce hamilemiyim.. ım. sizce hamilemiyim .

Açıkçası şu anda hiçbir belirtti yok. Sadece göğsümde agri var okadar. Pazartesi hastalanirim diye bekliyordum. Olmayınca bugün sabah testi denedim. Çift çıkınca bende şaşırdım.
genelde cogu kişde akıntı olmuş iç çamaşırı nemlendirecek şekilde sizde de olmuşmuydu bu

evet o şekilde olmultu. ama hastalanacağım zamanda olurdu benim. sizindemi öyle oluyor

Merhaba arkadaşlar 13 gün önce kasik agrilarin vardi cift tarafli kiramplar giriyodu oveliasyon testi yaptım iki çizgi çıktı biri biraz silik gibiydi aradan 2 gün falan geçti yine aynı çıktı 5 gün sonra tekrar yaptım tek çizgi çıktı. Normalde yarın regli olmam gerekiyor sizce hale bisey yok hamile olabilirmiyim sizce. Belirtileri var gibi çok yiyorum,göğüslerim acıyor, ara sıra baş dönmem oluyor. Sizce bu ne...

canım benimde sadece göğsümde ağrı vardı. bende hastalanmayı bekliyordum. hatta çok fazla tatlı yemeye de başladım. 1 gün geçince test yaptım çok koyu çıktı. inş. hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…