Merhaba arkadaşlar.
Bir türlü sorumun cevabını bulamadım ki yakın çevremden kimseyle de paylaşılamıyorum.
Geçen ay ayın 28nde regl oldum 5 gün sürüyor kanamam. Yani ayin 3nde bitmişti ayın 14nde erkek arkadaşımla tatile gittik. Ve 14 u gunu birlikte olduk. Ella one ertesi gün hapı bilirsiniz, 5 güne kadar kullanım yapabiliyorsunuz biz de buna güvenerek tatil boyunca (4 gun) her firsatta birlikte olduk ve hic dışarı boşalmadı. Daha once de ella one hapını kullanmıştık sorun olmadı neyse, ben 5.gun bu ilacı aldım ama.içmedim akşam içerim diye . Akşam eve gittiğimde regl olmuştum ve daha bir haftası olmasına rağmen zaten panik oldum sonra regl olmama güvenmeyerek hapi da içtim.
Regl kanamam normal kanama ama her ay olduğum gibi , regl biteli bir hafta oldu ama ben de aşırı hassasiyet var ağlama nöbetleri geçiriyor iş yerinde ki arkadaşlarıma tahammül edemiyorum. Sürekli uykum geliyor ve iştahım yok. Sabahları dişlerimi fırçalarken midem bulanıyor arada bir olurdu fırçalarken ama sıklaştı. Anlayamadım nasıl bir pskoloji merak ediyorum sadece. Beni aydınlatırsanız cok sevinirim.