Büyük ihtimalle hamilesinyaptim hafif bir cizgi. cikti obur cizgi hafif pembe oldu
off ya su. kan tahlili bir ciksaydi.Büyük ihtimalle hamilesin
:-\ kan tahlili ciksaydi offBüyük ihtimalle hamilesin
saglik ocagina verdim iki gun sonra dedi bugun gittim. cikmafi dedi2 gün de belli olacak derken. gebelik testi maksimum bir günde belli olur.
?????
hayirkllisi cnm jaa yarin sonuc cikicak ne blim oglum daha cok kucuj 1. yas 2 aylik ondan. gene. hayirlisi. :-\ :-/Ikinci cizgi silik bile ciksa hamilelik var demektir benimki cok cok silikti en basta. Uzulme canim rabbim sabrini rizkini verir ne mutluki kolay hamile kaliyorsun ne cok cabalayanlar var kendim dahil ne zorluklarla hamile kaldim
Kan tahlili 2 saatte cikan bi sey niye iki gun attilar ki? Git idrar testi yap bari[/Qkan tahlili cikti hamile degilmisim
kan tahlili cikti hamile degilmisim :)
Birsey sorebilirmiyim bana dokt kist icin ginera verdi akintim cok fazla sizdede olmusmuydu acabakan tahlili cikti hamile degilmisim :)
Ben de geçenlerde işten çıkarıldıydım. Saylanır mı?Her istifa eden hamile olsaydi ohooo
Dogum kontrol haplari akinti yapıyor canimBirsey sorebilirmiyim bana dokt kist icin ginera verdi akintim cok fazla sizdede olmusmuydu acaba
Ben de geçenlerde işten çıkarıldıydım. Saylanır mı?
Saol canim cok arttida merak ettimDogum kontrol haplari akinti yapıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?