- 12 Ağustos 2014
- 118
- 53
- 38
- 30
ama. cok insan hapi yutmadan iliskiye girersen kalirsin. diyo.bunu duyduguma sevindim. :-D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama. cok insan hapi yutmadan iliskiye girersen kalirsin. diyo.bunu duyduguma sevindim. :-D
anlamadim ki ofcbu ters de bir işlik var
anlamadim ki ofc
doğum kontrol hapının hafifi mi olur doktor saçmalamış..kullanmadığın süreçten ötürü psikolojikman bulanıyordur ya da mideyi bozmuşsundur ya da soğuk almışsındır başka ihtimallerde var illaki de hemen hamilelik imkansız gibi bir şey..
valla canım ben hap kullanmıyorum geçenlerde bir konuda gaza geldim gittim yasmin aldım şimdi o bana ben ona bakıyoruz ..yani doğum kontrol hapı mg bazıyla hesaplanmaz ki içeriğindeki maddeler farklıdır fakat işlevi aynıdır..işe yaramayacaksa neden var değil mi..yeni nesille eski nesil arasında yan etkiyi minimize etmek adına bir fark vardır diye düşünüyorum..ama doktor bu hafif diyosa denecek tek şey...ÇEK ECZACI ÇEK DUBLE OLSUN ESKİ NESİL OLSUN , OLSUN DA İÇELİM GÜZELLEŞELİMcanım yeni nesil haplar var mg ı düşük ve tek tip yerine değişkenli olarak hormonlar yüklüyorlar ama ben hiç güvenmiyorum en iyisi eski nesil haplar. bana da doktorum aa bu çok hafif vs önerdi ben eski doktorumun dediğinden çıkmadım valla. belli olmaz.
valla canım ben hap kullanmıyorum geçenlerde bir konuda gaza geldim gittim yasmin aldım şimdi o bana ben ona bakıyoruz ..yani doğum kontrol hapı mg bazıyla hesaplanmaz ki içeriğindeki maddeler farklıdır fakat işlevi aynıdır..işe yaramayacaksa neden var değil mi..yeni nesille eski nesil arasında yan etkiyi minimize etmek adına bir fark vardır diye düşünüyorum..ama doktor bu hafif diyosa denecek tek şey...ÇEK ECZACI ÇEK DUBLE OLSUN ESKİ NESİL OLSUN , OLSUN DA İÇELİM GÜZELLEŞELİM
ay ben hala kara kara düşünüyom burdakiler yasmin diye amuda kalkınca vardır bir hikmeti dedim..aldım ama ben zaten tombişim 87 kilo dahasını psikolojim kaldrmaz biri dedi aşırı zayıflattı beni diye ama bende bahtsız bedevi şansı var işteahahah hiç gülesim yoktu ya içeriğini değiştiriyorlarmış dolayısıyla mgı mı düşüyormuş ne işte aman dedim öyle egzantrik işlere gerek yok ben bildiğim gibi alayım bu arada yasminden memnun olan pek duymadım ben kilo aldırıyor falan diyorlar benimkinda 0 yan etki ilk iki gün mide bulantısı yaptı o kadar gineracıyım ben
ay ben hala kara kara düşünüyom burdakiler yasmin diye amuda kalkınca vardır bir hikmeti dedim..aldım ama ben zaten tombişim 87 kilo dahasını psikolojim kaldrmaz biri dedi aşırı zayıflattı beni diye ama bende bahtsız bedevi şansı var işte
Hamile gibisin sanki ilk 1ayda bile bulanti bas dönmesi oluyo zaten en basinda olmazmi bböyle sorunlar .. Hayrlisi olsun canim
şişmanlatıyor mu tüylendiriyor mu bu ikisine cevap ver gidiym birde ginera alayım buzdolabında yer varvalla ginera mikemmel bacım hem güvenli çok şükür yüzümü kara çıkarmadı 1 yıldır hem de yan etkisi yooooooooooooğğ ayrıca o yasmin niye o kadar pahalı ya benimki 11 lira
banada ginerayi drm 17 yasindayken kistlerimden dolayi adet duzensizligi yasadigim icin yazmisti,dogru hic yan etkisi yok ama ben diana35 kullaniyorum sirf memislerim icin cok dolgun yapiyor zararida ilerde aci aci cikmaz insallahahahah hiç gülesim yoktu ya içeriğini değiştiriyorlarmış dolayısıyla mgı mı düşüyormuş ne işte aman dedim öyle egzantrik işlere gerek yok ben bildiğim gibi alayım bu arada yasminden memnun olan pek duymadım ben kilo aldırıyor falan diyorlar benimkinda 0 yan etki ilk iki gün mide bulantısı yaptı o kadar gineracıyım ben
şişmanlatıyor mu tüylendiriyor mu bu ikisine cevap ver gidiym birde ginera alayım buzdolabında yer var
banada ginerayi drm 17 yasindayken kistlerimden dolayi adet duzensizligi yasadigim icin yazmisti,dogru hic yan etkisi yok ama ben diana35 kullaniyorum sirf memislerim icin cok dolgun yapiyor zararida ilerde aci aci cikmaz insallah