• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim!!!

tüyleri azaltıyor yav :KK57: cidden doktorum bana verirken hem tüylenmeyi çözer hem sancın kalmaz hem de korunursun dedi yani baya övdü :cool:
şişmanlamadım ama son 1 aydır homini gırtlağım ilaçtan değil o :KK53:
bunu bana güzelce izah edecek bursada bildiğin efendi bir doktor var mı..yoksa aile hekişmin mi yazdı..yoksa sana özel akdın doğumcun mu yoksa herhangi bir kadın doğumcu mu
bu üçü bir çelişkimidir demeden geçemeyeceğim:KK22::KK70::KK60:

bunu bana güzelce izah edecek bursada bildiğin efendi bir doktor var mı..yoksa aile hekişmin mi yazdı..yoksa sana özel akdın doğumcun mu yoksa herhangi bir kadın doğumcu mu
bu üçü bir çelişkimidir demeden geçemeyeceğim:KK22::KK70::KK60:

hastanenin sitesine bakıcaktım adına ama site kapanmış :KK57: merak ettiğin varsa bana da sorabilirsin uzun süredir kullanıyorum özel hastanede doktordu canım :KK66:

hastanenin sitesine bakıcaktım adına ama site kapanmış :KK57: merak ettiğin varsa bana da sorabilirsin uzun süredir kullanıyorum özel hastanede doktordu canım :KK66:
valla bana bursada insan evladı bir doktor önerseler çok memnun kalıcam..şimdi tatlım doğum kontrol hapı kafaya göre kullanılır mı ki..doktor test falan yapmıyor mu verirken..gerçi kan testlerim temiz en son geçen ay rahmime bakıldı temiz dendi falan.. bilemedim

idrar testi yapsana dert edeceğine? ayrıca doktor da bombaymış hafif doğum kontrol hapı zaten komik ayrıca 2 günde çıkan gebelik sonucu ne yaa 1 saatte çıkar o sonuç 5000 test yapmıyor ya hastane bir gün de sıraya mı aldılar seni???
degilmi ama sanki tam test yaptiriuor nedir o 2 gun sonra sonuc vermeleri sasirdim..

valla bana bursada insan evladı bir doktor önerseler çok memnun kalıcam..şimdi tatlım doğum kontrol hapı kafaya göre kullanılır mı ki..doktor test falan yapmıyor mu verirken..gerçi kan testlerim temiz en son geçen ay rahmime bakıldı temiz dendi falan.. bilemedim

bana hiçbir test yapmadı sadece gittim net korunmak istiyorum dedim bu piyasada en iyisi dedi verdi :27: bi sıkıntı yaşamadım reçetesiz aldım hep fiyat ucuz memnunum yan etki yok daha ne istiyim :D

bana hiçbir test yapmadı sadece gittim net korunmak istiyorum dedim bu piyasada en iyisi dedi verdi :KK53: bi sıkıntı yaşamadım reçetesiz aldım hep fiyat ucuz memnunum yan etki yok daha ne istiyim :D
ne zaman kullanıyosun alır almaz mı adetin bilmem şu günü mü(ciddi alıcıyım bak sana güvencem)olabilecek yan etki hiç mi yok..

ne zaman kullanıyosun alır almaz mı adetin bilmem şu günü mü(ciddi alıcıyım bak sana güvencem)olabilecek yan etki hiç mi yok..

canım dedim ya bende ilk iki gün mide bulantısı hariç hiçbir şey olmadı tabi sende kötü bir şey yaparsa alerjin falan varsa dicem ama korkuttun beni şimdi böyle baskı yapınca :p adetin ilk günü başlıyorsun 21. haptan itibaren 7 tane daha hap alıyormuş gibi say kendini sonra tekrar başlıyorsun kutuya. yani 28 hapta bir değişiyormuş kutu gibi düşün o zaman karıştırmazsın . hatta o 7 günde birer leblebi yut ne bileyim :KK70:

neden 2 gün bekleyeceksin? gebelik testi için 2 gün çok uzun bir süre???
kani saglik ocagina verdim. 2 gun snra dediler bugun gittim. ciknadi dedi 3 oldu yanii ama cikmamis. aksam. esimle hastaneye gidicem olmazsa.

valla canım ben hap kullanmıyorum geçenlerde bir konuda gaza geldim gittim yasmin aldım şimdi o bana ben ona bakıyoruz ..yani doğum kontrol hapı mg bazıyla hesaplanmaz ki içeriğindeki maddeler farklıdır fakat işlevi aynıdır..işe yaramayacaksa neden var değil mi..yeni nesille eski nesil arasında yan etkiyi minimize etmek adına bir fark vardır diye düşünüyorum..ama doktor bu hafif diyosa denecek tek şey...ÇEK ECZACI ÇEK DUBLE OLSUN ESKİ NESİL OLSUN , OLSUN DA İÇELİM GÜZELLEŞELİM
valla kafam cok karisti. kan tahlilinin sonucu bugun cikicakti. cikmadi ne bilim. :-[ :-\

Back