• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim!!!

idrar testi yapsana dert edeceğine? ayrıca doktor da bombaymış hafif doğum kontrol hapı zaten komik ayrıca 2 günde çıkan gebelik sonucu ne yaa 1 saatte çıkar o sonuç 5000 test yapmıyor ya hastane bir gün de sıraya mı aldılar seni???

dogum kontrol hapi kullaniyorum. 1 hafta yutmadim suan surekli istifa ediyorum. doktora gittim kulladigin hap cok hafif hamile kalmis olabilirsin dedi kan tahlili yapti acaba hamilemiyim sonucu 2 gun snra belli okucak yardimci olun lutfen

Iyi de kan tahlili sonucu niye 2 gün kadar uzamis ki? Ben mi yanlış anladım benimki 2 saat sonra çıkmıştı. .benim bildiğim bir tek emziren annelerin kullandığı doğum kontrol hapları diğerlerinden etkisi biraz daha az olur? kesin olmadan çok umutlanla psikolojik olabilir bazen benimde adetim gecikince midem bulanır, başım ağrır, canım birseyler çeker vs. Ama sonuç negatif olur ?

2 gün de belli olacak derken. gebelik testi maksimum bir günde belli olur.

?????

Bahsettiğiniz yazz 24+4 ise benim çoğu arkadaşım onunla korunuyo piyasadaki en iyi d.kontrol hapı
Ayrıca bırakanlarda 1-2 ay sonra hamile kalabiliyo diye biliyorum ben Boşa stres yapmayın derim :KK64:
bunu duyduguma sevindim. :-D

Back