- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
saol. isallah kalmamisimdir hem. dusuk tehlikem cok. yuksek. hmde oglusum. cok kucuk :-(
bende doktordan duydum. :-(Hafif doğum kontrol hapını da burada duydum...
Hafif doğum kontrol hapını dasonuc. bugub cikicak isallah yokturİdrar testi %90 doğru diye yazar mesela
Hele de anında kızardıysa
Olmadı özel bi yere kan ver 1 saatte alırsın sonucu
Hafif doğum kontrol hapını dasonuc. bugub cikicak isallah yokturİdrar testi %90 doğru diye yazar mesela
Hele de anında kızardıysa
Olmadı özel bi yere kan ver 1 saatte alırsın sonucu
bilmiyorum gercekten canim cok sikkin. kafam karisik. hayirlisi olsun ama. off offgÖyle deme de, hayırlısı de. Küçük bir detay gibi geliyor ama cidden önemli hayırlısı demek.
bn ilk hamileligimdede boyle. oldu bide doktor kesin. konusunca. ne bilim offff offher istifa eden hamile kalmış olmaz bence işalla hamile değilsindir
yazz hapin ismihangi hapmış o hafif doğum kontrol hapı merak ettim
dogum kontrol hapi kullaniyorum. 1 hafta yutmadim suan surekli istifa ediyorum. doktora gittim kulladigin hap cok hafif hamile kalmis olabilirsin dedi kan tahlili yapti acaba hamilemiyim sonucu 2 gun snra belli okucak yardimci olun lutfen
yazz hapin ismi
evet 1 saatte çıkıyo kan testi sonucu2 gün de belli olacak derken. gebelik testi maksimum bir günde belli olur.
?????
bunu duyduguma sevindim. :-DBahsettiğiniz yazz 24+4 ise benim çoğu arkadaşım onunla korunuyo piyasadaki en iyi d.kontrol hapı
Ayrıca bırakanlarda 1-2 ay sonra hamile kalabiliyo diye biliyorum ben Boşa stres yapmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?