hamilemiyim!!!

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
38
30
dogum kontrol hapi kullaniyorum. 1 hafta yutmadim suan surekli istifa ediyorum. doktora gittim kulladigin hap cok hafif hamile kalmis olabilirsin dedi kan tahlili yapti acaba hamilemiyim sonucu 2 gun snra belli okucak yardimci olun lutfen

doğum kontrol hapının hafifi mi olur doktor saçmalamış..kullanmadığın süreçten ötürü psikolojikman bulanıyordur ya da mideyi bozmuşsundur ya da soğuk almışsındır başka ihtimallerde var illaki de hemen hamilelik imkansız gibi bir şey..

Hemen mide bulantısı olmuyor ki bir kaç ay sonra başlıyor bulantıGenelde ilk belirtiler göğüs hassasiyeti oluyor,adet gecikmesi zaten ilk belirti

bunu biz nerden bilelim.. sadece istifra etmekle hamilelik anlasilmaz ki. 2 gun bekleyemem derseniz alin eczaneden bir test bakin hamilemisiniz degil misiniz. sanirim hamile kalmak istemiyosuzun oyle anladim yazinizdan o zaman neden hapi biraktiginizi anlayamadim dogrusu

Hamilelikte hemen bulantı başlamaz canım once bir adetinin gecikmesi lazım. Yalnız dogum kontrol hapını duzenli kullanmalısın sonradan pisman olmak istemiyorsan

Bilemeyiz ki
İdrar testin ön fikir olabilir
Sonra da kan vermelisin

bilmiyorum kafam cok karisik ama doktor kesin. konusunca ne bilim. :'(

her doktor ,doktor olaydı ben üç aydır çekmezdim gibime geliyor..iyi bir kadın doğumcuya git bence...ama acele etme derim ben..dur biraz 1-2 hafta baktın aynı durum tekrar ediyor öyle git..çünkü yine urda okumuştum yumurtlama döneminde de bazen pembe kanama gelebiliyormuş peçeteye..akıntı halinde..az dur sen bence.

Nasıl yardımcı olacağız pek anlamadım.
Tahlil sonucu beklemen lazım.

kucuk. bir oglum var hastalandi. onunla ugrasirken hapi yutmayi unuttum birakmadim

Hafif doğum kontrol hapını da burada duydum...

İdrar testi %90 doğru diye yazar mesela
Hele de anında kızardıysa
Olmadı özel bi yere kan ver 1 saatte alırsın sonucu

kucuk. bir oglum var hastalandi. onunla ugrasirken hapi yutmayi unuttum birakmadim
hobaaa ben de sanıyorum ki ilacın kullanılması ile ilgili bir şey bu bir haftalık ara. Burda da doktora saydırmışlar. 1 hafta korunmasız cinsel ilişkiye girmişsiniz. Hamile olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Bunun ne kullandığınız hapla ne de doktorunuzla ilgisi var. Bunun saati saatine alınması gereken bir hapın bir hafta unutulması ile ilgisi var. İnsanlık hali unutulur tabi ama hap veya doktora suç bulmaya gerek yok.

saol. isallah kalmamisimdir hem. dusuk tehlikem cok. yuksek. hmde oglusum. cok kucuk :-(

dogum kontrol hapi kullaniyorum. 1 hafta yutmadim suan surekli istifa ediyorum. doktora gittim kulladigin hap cok hafif hamile kalmis olabilirsin dedi kan tahlili yapti acaba hamilemiyim sonucu 2 gun snra belli okucak yardimci olun lutfen

1 hafta içmedin ya
adet döngünün kaçıncı günleri içmedin?
mesela 14-21 günler arasında içmediysen yüksek risk oluşur hamilelik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…