Hamilemiyim?

offf offf ben ne zaman foruma girsem bi sohbet edemiyom yavvv kimseyle (( çıkıyom işte küstümm

ayzuncum inş hamişsindir canım
elifcim seninde hep testlerin pozitif çıkmış bu kadar yanlıştest olmaz die düşünüyorum inş hayırlısı ile hamilesindir tatlım gelilp bakıcam buraya yine haberini almak için kib sevigler bu arada bende aşılama yaptırdım bu ikinci aşılamam ama belirtim yok sadece arada karnımda ağrı oluyo gibi o kadar inş hamişimdir bende

iyiyim cnm ..öğln b girdim hemen çıktım k.bakma anca yazıorumm..ee senin güzel haberini p.tesi alcakmıyızzz???:CüvCüv:

canım inşallah ya bugün tekrar bir test alsam mı acaba ya hastanede gidip de eğer bişey yoksa o sonucu elime tutuşturduklarında kendimi çok kötü hissediyorum en azından kaç gün geçti eğer bebiş varsa daha çabuk ve kırmızı çıkar diye düşünüyorum kasıklarım da ağrıyor aslında daha 4 gün oldu adetim biteli karnım ağrıyor ve bazen sanki kasıklarımda bir kıpğırtı böyle damar tması gibi bişey oluyor eğer bu yumurtlamaysa çok erken daha ya adet olduğum tarih ayın 26sıydı çünkü ayyyy ben çok bunaldım bu belirsizlikten

ya kızlar birde bu akıntı öldürecek beni ya böyle su gibi bişey ama koku da yok sadece kıvamı biraz koyu berrak ne oluyoruz anlamadım acaba enfeksiyon olabilir mi bu

ya kızlar birde bu akıntı öldürecek beni ya böyle su gibi bişey ama koku da yok sadece kıvamı biraz koyu berrak ne oluyoruz anlamadım acaba enfeksiyon olabilir mi bu

canım ben geçen hamileliğimde akıntı vardı bendede su gibi..bide idrarda tortu vardı ..istersen bi test daha yap..yada üzlürüm diosan bekle bakalımm...

idrarda da tortu var ya bugün de pazar nöbetçi eczane nerdeki allah bilir bir de ben bugün de çalışıyorum eğer ben hamile falan kalırsam haspel kader sanırım iş yerinde doğuracam gibime geliyor

cnm y cok saog ins. hamisimdir.allah hepimize hayirlisiyla nasip eder ins. seninde ins. hayirli haberlerini aliriz bu arada cnm haberleselim

kizlar merhaba nasilsiniz bu arada elifcim hadi yaa olsun artik biseyler senden bari duyalim su guzel haberi cnm yaaa

kizlar merhaba nasilsiniz bu arada elifcim hadi yaa olsun artik biseyler senden bari duyalim su guzel haberi cnm yaaa

canım ya hayırlısı olsun inşallah dileyen herkes hamile kalsın ama ne bileyim ümitlenmek de istemiyorum çok fazla çünkü 1 yıldır yordu beni artık ya ama umarım bebişim vardır ve benledir ne bileyim artık akşama bir test daha alacam bakalım çıkarsa da hemen haber veririm sizlere

haberleselim cnm ins. hamileyizdir allahim bizede nasip etsin

haberleselim cnm ins. hamileyizdir allahim bizede nasip etsin

haber vermezmiyim canım ya inşallah verecez birgün burdan hepimiz bu mutlu haberleri ama ne bileyim umutlarım tükenmeden olsun artık bişeyler mafoldumben

ins. cnm yaa guzel hebrler vericez ins. benimde 8 ay oldu iste korunmuyoruz bakalim artik

cnm y cok saog ins. hamisimdir.allah hepimize hayirlisiyla nasip eder ins. seninde ins. hayirli haberlerini aliriz bu arada cnm haberleselim

canım inş hakkımızda hayırlısı olur benim pek ümidim yok gibi belirtimde yok zaten 9 unda adet olmazsam 10 und test yaparım hayırlısı hakkmızda inş meleklerimiz bizledir
elif2005 inş sende hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun inşş

kızlar ben sabah test yaptım ama sanırım benim önceki yaptığım testler hatalıydı hiç bişey çıkmadı bu sefer sanırım ben hamiş değilim bu ay dinlenecem önümüzdeki ayda hastalanıp doktora gidecem tedavime tekrar başlayacam hepimizin hakkında hayırlısı kızlar belki sizlerden alırız hamiş haberlerini ayzun sen bugün test yaptıracaktın canım haber ver ha merak ederim öpüyorum hepinizi byeeeee

üzüldüm elifcim hayırlı zamanda Allah sana bi melek nasip etsin canım...

canım olsun üzülme...kafayı fazla takmama gerekio...bende beklemedeyim ..inşallah hpimizn sağlıklı bebişleri olur...

canım hayırlısı demekki bebeğin gelme vakti deilmiş inş tez zamanda gelir meleklerimiz

yok canım ya kafayı takmıyorum zaten kan testi yapınca kesin sonuç gibi baktım kendimi koşullandırmadım onun için içim rahat amannnn olursa da olur olmazsa da olmaz zaten allah bana bir bebek gönderdi ağlamıyor ama çok huysuz artık onu çekecez ne yapalım ( kendileri eşim olur da) zaten temmuz sonu gibi de izin alıyorum eşimle şöyle 1 hafta deniz güneş sahil yapacaz artık o moral ve dinlenme iyi gelir bana hem zaten bu aralar işler çok yoğun yazık olurdu hem bana hem meleğime kısmet işleri bunlar ya ama allahtan diliyorum dilerim herkes bir gün bu mutluluğu yaşasın heralde tarif edilmez bir mutluluktur ben yaşayamadım ama yaşayan insanları da çok tebrik ediyorum benim gibi bu duyguyu yaşamayanlar için de bol bol dua ediyorum rabbim kimsenin dua için açılan elini boş çevirmez gönlünün dileğini verir biliyorum benim için de hayırlısı kızlar ya ne yapalım bu ay da kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…