Hamilemiyim?

yok cnm ben esime soylemedim evde test yapmaya korkuyorum cunku bu sabahta negatif cikinca kan testine agladim umidimi sende dikat et bu arada belkide hamilesin hadi hayirlisi ins..

şimdi test alayım mı ya kızlar bir akıl verin ne yapsam yarın sabah mı yapsam acaba

anam yaptım ben gene silik çıktı ama bu sefer belli belirsiz anlamadım

arkadaşlara arnızda yeniyim adetim 13 gün geçti sarı akıntılaım var ve karnım agrıyıp geçiyor idrar testi yaptım kaç kere negatif çıktı sizce test yanıltıyor olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

elif2005 canm hamilelik olasılığın çok yüksek bak benm de 4 gün geçti kan testi negatif ama daha bi şey yok çünkü kan testinin yanıltıp son ra hamile olduğunu öğrenen çok insan var eeeeeee kaç tane test yapmışsın hepsinde çift çizgiyi görmüşsün hadi diyelim bi kaçı yanılttı hepside mi yanılttı bacm yok sen hamilesin bence hayırlısı olsun

amanin ne bileyim ya sabah da evden erken çıktım yapmayı unuttum tabi evde tuvalete çıktım yani test yapsam da ilk idrarım olmayacak aman ne salağım ya nasıl da unuttum neyse kızlar ama bana hiç hamileymişim gibi gelmiyor yani bel ve kasık ağrım dışında bişey yok bir de akıntı ama böyle yoğun değil sanki su gibi çok afedersiniz günde 2-3 defa iç çamaşırı değiştiryorum ve iş yerine bile getiriyorum iç çamaşırımı mecburan onun dışında pek bişey yok bugün de cumartesi malesef işlerin en yoğun olduğu gün dışarı adım bile atıp bişey yapamam offfffffff yaaaaaaaa

arkadaşlara arnızda yeniyim adetim 13 gün geçti sarı akıntılaım var ve karnım agrıyıp geçiyor idrar testi yaptım kaç kere negatif çıktı sizce test yanıltıyor olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

13 gün mü geçti canım sabah ilk idrarınla yap varsa kesin çıkar çünkü bazı arkadaşlar tam adet günüde yapıyor gene çıkıyor umarım hamilesindir

arkadaşlar benim adetiminden 2 gün geçti benim adetimin öncesinde hiç sancı olmaz ama bu ay ara sıra sancı giriyor ve karnımda gaz varmış gibi sancılar giriyor göğüslerime dokunamıyorum acaba hamilemiyimdir noılur bana yardım edin

arkadaşlar benim adetiminden 2 gün geçti benim adetimin öncesinde hiç sancı olmaz ama bu ay ara sıra sancı giriyor ve karnımda gaz varmış gibi sancılar giriyor göğüslerime dokunamıyorum acaba hamilemiyimdir noılur bana yardım edin

olabilirsin canım tet alsana 2 gün geçtiyse çıkabilir idrar testinde

merhaba elif mutlu haberi allaim artik senden ben pazartesiyi bekliycem mecbur doktorumu aradim pazartesi gel hemen kan testi yapalim dedi idrar testleri yaniltici olabiliyor dedi bakalim ins. pozitif olur yaa

merhaba elif mutlu haberi allaim artik senden ben pazartesiyi bekliycem mecbur doktorumu aradim pazartesi gel hemen kan testi yapalim dedi idrar testleri yaniltici olabiliyor dedi bakalim ins. pozitif olur yaa

canım ya sabah ben evden acilen çıktım yani anlayacağın yapamadım iş yerinden aradılar hemen evde tuvalete girdim yolda aklıma geldi ama artık çok geçti yani analayacağın ben testi yapamadım yaaaaaa ama bugün kasıklarımda bir ağrı var sanki gögüslerimin ücu karıncalanıyor bir de biraz evvel karnımda bir seğirme oldu anlam veremedim

insallah hamilesin sen cnm yaaa.allah gonlumuze gore versin ne diyim bende bekliyorum iste bakalim ne cikicak kan testi yaptirinca pazartesi artik

valla 3 tane negatifleri gorunce pekte umudum yok ama bakali artik.ne cikicak

üzme kendini bakarsın pazartesi buraya yeni bir sayfa açarsın hamişimmmmmmm diye

X