Hamilemiyim?

hadi yaaaaaaaa

şimdi ben dayanamam sabaha kadar gerçek mi bu ne olur bir açıklama yap zaten o doktoru gözüm pek tutmadıydı benim

hadi yaaaaaaaa

şimdi ben dayanamam sabaha kadar gerçek mi bu ne olur bir açıklama yap zaten o doktoru gözüm pek tutmadıydı benim

gerçek tabiki..hatta ben evdeki test pozitif çıkınca çok sevinmiştm.özel bi hastanede hemen yaptırdım testi 0.02 çıktı yani negatif..çok üzüldüm tabii..ama sonra adet olmayınca şüphelendim devlet hst de yaptırdım testi 274 çıktı yani pozitif..gerçi düşük yaptım ama yinde heryerde yapılan testlere güvenme ..tekrarla derimm...umarım hamilesindirr...

canım benim durum farklı biraz ya sanırım ben geç yumurtladım ve o arada eşimle ilişki oldu ve belirtiler hala devam ediyor acaba mı diyorum ben üstüne mi gördüm adet olmadan önce 3-4 gün kahverengi 1 damla lekelenme oldu sonra kanamam başladı ama hem uzun sürdü normalde o kadar olmam çünkü 2 gün sürer benimki bu sefer 4-5 gün sürdü anlamadım zaten hala akıntım devam ediyor gögüslerim şiş ben de özelde yaptırdım benim de değerim 0.24 çıkmıştı

olabilir testi bir devlet hastanesinde yaptır bence..bu özellerde labaratuar olmadığı için dışarı gönderiolar ve hata çıkabilio ..inşallah hamlesindir..ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..önemli olan bu gerçekten..ben hamile olduğmu öğrendim ve 3. gün düşük yaptım..kimyasal gebelkti benimki sanırım.çünkü kese faalan oluşmamıştı..Allah'tan herşeyin hayırlısı sağlıklısını nasip etsin hepimize...

kan testidemi yanlis cikma ihtimali var bu ne boyle yaaa .anlamiyorum

kan testidemi yanlis cikma ihtimali var bu ne boyle yaaa .anlamiyorum

evet cnm malesef benimki yanlış çıkmıştı..tavsiyem donanımlı hastanede yaptr..devlet yada üniversite hastanelerinde yanii..inşallah hamilesindir ve sğlıklı bir gebelik geçirirsinn..

ya inanır mısınız şimdi test kitinde idrarı damlatıyorsunuz ya hani böyle pembe bir renk ilerliyor hemen 1 dk bile geçmedi ve çıktı hem de silik falan değil direk pembe çizgiydi şok oldum 4 defa farklı marka yaptım hepsinde de çıktı eğer test hatalıysa hepsi mi hatalı anlamadım ben labaratuvarda değil özel hastanede yaptırdım ama kendi labaratuarları vardı acaba hata payı olabir mi ki

insalah yaa okadar umutluydukmi esimle iste evde yapinca negatif cikti ondan sonra uzuldum ama simdi sizlerden boyle duyunca bakiyim kan testinde ne cikicak ins. pozitifitrn yaaa

ayzun bari sen devlet hastanesinde yaptır canım en azından net bir sonuç alırsın için rahat eder ya

insalah yaa okadar umutluydukmi esimle iste evde yapinca negatif cikti ondan sonra uzuldum ama simdi sizlerden boyle duyunca bakiyim kan testinde ne cikicak ins. pozitifitrn yaaa

inşallah canım inşallah bu akşam bol bol dua et canım umarım bebişin senledir

bence hamilesinnnn...çünkü idrar testleri pozitif sonucu çok nadir verior..bence sen yarın hemen testi tekrarlaa..burdan hamileee haberini bekliorummm...

ya şimdi gene umutlandım ya gene mi test alsam acaba akşam yapayım zaten varsa 2 gün önce test yaptırmıştım değer artmıştır ve varsa gene hemen çıkar ne bu ya ben anlamadım

valla ben umutlandırmak istemiorum sonra insan çok üzülüo ama benim başıma geldiği için bil istedim..çünkü insan negatif die hareketlerine falan da dikkat etmio ..Allah korusun olan bişeyi kaybetmek daha acı..testi tekrarla için rahat etsin zaten sende şüpheleniosun ..ve inşallah pozitif çıkar

elif test te devam cnm bencede ne olur ne olmaz tedbir

inşallah pozitiftir canım şimdi benim en büyük korkum ben sigara içtiğim için eğer öyle bişey varsa hemen bırakayım diyorum evet şüpheleniyorum çünkü pek gözüm tutmadı o doktoru bir gözü yere bir gözü göğe bakıyordu anam o nasıl bakacak tahlil sonuçlarına belki 240 idi bu salak tersten okudu

elif test te devam cnm bencede ne olur ne olmaz tedbir

aman ne bilem ya ben akşama bir tane daha test alayım bakalım ne olacak eğer o da çizgi çıkarırsa artık yapacak bişey yok önce gidip devlet hastanesinde tahlil yaptırırım eğer sonuç poziifse de gider o bir gözü yerde bir gözü gökte olan doktorun gözüne sokarım o sonucu belki bu yaştan sonra dünyayı düz görür

kaydirigubbakcemile3 güldüm yaaa...olabilir valla ..hadi hayırlısıı..ama sigarayı hemen bırak bence negatifsede bırakk..bebişiniii düşün şimdidenn...:))

vallahi ya zaten bir umursamazlık sorma ya bir de özelde parayla yaptırıyorsun bunu sanki kendinden bedava iş istemişiz idrar test kitini gösteriyorum 10 kişi çizga var bariz dedi adam onu bile göremedi ya düşün artık gerisini

ayzun sen ne durumdasın eşine söyledin mi getirecek mi gelirken test canım

kızlar ben bu arada iş yerindeyim şimdi birini yakındaki nöbetçi eczaneye gönderip aldırsam mı ne dersiniz bana bir akıl verin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…