canım sana tavsiyem sende yaptırdığın kan testine pek güvenme..ben de evde yaptığım testlerde pozitif çıkmıştı kan testnde negatif..sonra kan testini farklı bir hastanesinde yaptırdım meğer pozitifmiş...kan testini tekrarla derimm......
hadi yaaaaaaaa
şimdi ben dayanamam sabaha kadar gerçek mi bu ne olur bir açıklama yap zaten o doktoru gözüm pek tutmadıydı benim
canım benim durum farklı biraz ya sanırım ben geç yumurtladım ve o arada eşimle ilişki oldu ve belirtiler hala devam ediyor acaba mı diyorum ben üstüne mi gördüm adet olmadan önce 3-4 gün kahverengi 1 damla lekelenme oldu sonra kanamam başladı ama hem uzun sürdü normalde o kadar olmam çünkü 2 gün sürer benimki bu sefer 4-5 gün sürdü anlamadım zaten hala akıntım devam ediyor gögüslerim şiş ben de özelde yaptırdım benim de değerim 0.24 çıkmıştı
kan testidemi yanlis cikma ihtimali var bu ne boyle yaaa .anlamiyorum
insalah yaa okadar umutluydukmi esimle iste evde yapinca negatif cikti ondan sonra uzuldum ama simdi sizlerden boyle duyunca bakiyim kan testinde ne cikicak ins. pozitifitrn yaaa
ya inanır mısınız şimdi test kitinde idrarı damlatıyorsunuz ya hani böyle pembe bir renk ilerliyor hemen 1 dk bile geçmedi ve çıktı hem de silik falan değil direk pembe çizgiydi şok oldum 4 defa farklı marka yaptım hepsinde de çıktı eğer test hatalıysa hepsi mi hatalı anlamadım ben labaratuvarda değil özel hastanede yaptırdım ama kendi labaratuarları vardı acaba hata payı olabir mi ki
elif test te devam cnm bencede ne olur ne olmaz tedbir
inşallah pozitiftir canım şimdi benim en büyük korkum ben sigara içtiğim için eğer öyle bişey varsa hemen bırakayım diyorum evet şüpheleniyorum çünkü pek gözüm tutmadı o doktoru bir gözü yere bir gözü göğe bakıyordu anam o nasıl bakacak tahlil sonuçlarına belki 240 idi bu salak tersten okudu