Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hamilesin çizgi var hayırlı olsun

Gebelik var gibi gözüküyor

Benimde öyle oldu maalesef bende bugün yapmıştım yükleyince daha da siliklesiyor test
Kaç günde bir regli oluyorsunuz bende 23 marta olmam gerekiyordu hala olmadım bir kaç gün kahve rengi lekelenmem oldu bugünnde sarı lekelenmem oldu benim aynı aşırı bek ağırım var

Kaç günde bir regli oluyorsunuz bende 23 marta olmam gerekiyordu hala olmadım bir kaç gün kahve rengi lekelenmem oldu bugünnde sarı lekelenmem oldu benim aynı aşırı bel ağırım var

Kaç günde bir regli oluyorsunuz bende 23 marta olmam gerekiyordu hala olmadım bir kaç gün kahve rengi lekelenmem oldu bugünnde sarı lekelenmem oldu benim aynı aşırı bek ağırım var
32. Günde bir regl oluyorum düzenlidir. Ama ovulasyon kullandığım için regl gecikmeden ogrenmis oldum. Kan verin eğer adetiniz gecikti ya da çok az bir süre varsa

32. Günde bir regl oluyorum düzenlidir. Ama ovulasyon kullandığım için regl gecikmeden ogrenmis oldum. Kan verin eğer adetiniz gecikti ya da çok az bir süre varsa
Biraz önce test yaptım evde hemen çift çizgi oldu ama doğruluk veriyor mu bilmiyorum silik de değil çok net oldu inşallah öyleyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…